ua

COLIN’S представляє капсульну колекцію Winter Forest

 

COLIN'S готується до холодної пори року: з турботою про своїх покупців креативна команда марки представила нову капсульну колекцію, присвячену зимі, - Winter Forest. На її підтримку джинсовий бренд випустив іміджеву кампанію, герої цього разу вирушили на відпочинок за місто, ближче до природи.

Стомившись від шаленого ритму великого міста, жителі мегаполісу вирушають на природу - їх очікує зимова казка із затишними дерев'яними будиночками та каміном, прогулянками по лісу та дружнім спілкуванням в гучній веселій компанії - тема капсули Winter Forest близька кожному зайнятому городянину. У подорожі його супроводжує тільки теплий та зручний одяг, ідеальний для активного відпочинку на свіжому повітрі.

Зимова колекція COLIN'S - справжній порятунок в морозну погоду. Дизайнери бренду зробили в ній акцент на теплому мультифункціональному одязі - пуховиках, светрах та кардиганах, більш щільному денімі та аксесуарах, в'язаних шапках та снудах. Основою образу так само є джинси - класика COLIN'S. Прямі моделі та скінні з потертостями, виконані в синьому та сірому кольорах, чудово поєднуються з іншими предметами капсули. В колекції впевнено звучать скандинавські мотиви - візерунки на одязі натхненні нордичним стилем. Кольорова гама вторить основній колекції сезону - це темно-бордовий, синій, шоколадний, сірий, червоний та бежевий відтінки.

Winter Forest від COLIN'S, хоч і створена для зимового відпочинку, але абсолютно універсальна - в місті також буде доречна. Теплий та стильний гардероб для зими - справжня мрія. COLIN'S втілив її в реальність!

Published: