ua

Ідеї COLIN'S для яскравих та стильних подарунків цієї зими

За три недовгих місяці врожай презентів часто буває більшим, ніж за решту дев’ять, і це робить зиму чудовою порою! Догодити смаку кожного – не проста задача, але в магазинах COLIN’S знайдеться маса ідей для подарунків хлопцям та дівчатам будь-якого віку.

Тепла шапка із кумедним хутряним помпоном – беззаперечний must-have цього сезону та чудовий варіант для подарунку. В якості доповнення до неї можна підібрати стильний снуд або шарф модного відтінку – бордового, червоного або темно-зеленого. Такий набір стане символом справжнього піклування та збереже від холоду як у міських умовах, так і під час активного зимового відпочинку.

Прихильників стилю «спортивний шик», який міцно зайняв своє місце серед провідних трендів сезону, COLIN’S пропонує порадувати новими худі – легкими та максимально зручними. Трав’янистий, сіро-коричневий та теракотовий кольори цих моделей будуть особливо тішити погляд у похмуру погоду. Для дівчат з гарним почуттям гумору чудово підійде пуловер ніжного бежевого кольору з принтом у вигляді потішного мопса. Теплий, невимушений та веселий – ідеальні характеристики для приємного зимового сюрпризу.

Лідером списку подарунків від COLIN’S є, безперечно, джинси! Стильні та зручні – вони незамінні в кожному гардеробі і їх дійсно не буває забагато. Асортимент COLIN’S дозволяє знайти ідеальну пару для кожного: дівчатам будуть до вподоби джинси-скінні та розкльошені моделі в стилі 70-х, а хлопцям – джинси з «гранжевими» потертостями.

Published: