ua

КОМПАНІЯ "IRENE BUKUR" ЗАПУСТИЛА НОВУ ЛІНІЮ КОСМЕТИКИ ДЛЯ ANTI-AGE ДОГЛЯДУ

Український бренд живої косметики Irene Bukur представляє першу професійну лінію для комплексного догляду за зрілою шкірою

 

Власниці ідеальної шкіри добре знають, що одних тільки вдалих генів для підтримки її краси і молодості недостатньо. Секрет їх бездоганного зовнішнього вигляду вельми простий - комплексний антивіковий догляд за ніжною шкірою обличчя, який забезпечить український бренд живої косметики Irene Bukur. Постійне вдосконалення і пошук нових способів підтримки молодості - одні з пріоритетних завдань компанії, і цієї зими косметика Ірен Букур порадує новою професійною лінією для anti-age догляду - денним дерма-кремом «Трипептид» і нічним «Крем-ліфтингом» на основі біоактивного пептиду SYN -COLL. Ці засоби професійно дбають про шкіру обличчя 24 години на добу, оберігаючи її від пересихання і ознак старіння. 

                        

Волокна колагену, від яких безпосередньо залежить гладкість і еластичність шкіри, починають руйнуватися дуже рано, задовго до появи перших зморшок. Унікальна розробка швейцарської лабораторії Irene Bukur - дерма-крем «Трипептид», відновлює пошкоджені волокна колагену і активно бореться з мімічними зморшками. Біоактивний пептид SYN-COLL підсилює синтез колагену, захищає його волокна від руйнування і покращує загальний стан шкіри обличчя. Недостатня кількість вологи - одна з головних проблем у догляді за шкірою, з якою впорається активний комплекс «Aqua-24h» у складі антивікового крему «Трипептид». Створений на основі маннана, масла какао і соєвих стеролів, він забезпечить максимальне зволоження всіх шарів шкіри протягом дня і додасть їй гладкісті та бархатистості.

 

У нічний час клітини шкіри активно відновлюються, тому перед сном їм необхідний особливий, більш насичений догляд. Процесу оновлення шкіри посприяє нічний «Крем-ліфтинг» для обличчя Irene Bukur. Ексклюзивна професійна технологія клітинного омолодження грунтується на ефекті 3D-ліфтингу, який забезпечує AHA-кислота у складі крем-ліфтингу, впливаючи відразу на рівні епідермісу та дерми і інтенсивно оновлюючи шкіру. Біоактивний пептид SYN-COLL стимулює вироблення колагену, який відповідає за молодість і пружність шкіри, а також піклується про відновлення його пошкоджених волокон. Інтенсивне живлення, заповнення вітамінів і мінералів в шкірі забезпечать розкішні масла Морінг і Аргана у складі нічного крему Ірен Букур.

 

Професійний anti-age догляд Irene Bukur протягом усього дня і ночі активно бореться з ознаками старіння шкіри, адже ця косметика є по-справжньому ефективною «зброєю» для здобуття перемоги над зморшками.

Денний дерма-крем «Трипептид» і нічний «Крем-ліфтинг» ремоделирують овал обличчя, відновлюють пружність і повертають шкірі природне сяйво.

 

Спосіб застосування: денний дерма-крем і нічний крем-ліфтинг від Ірен Букур наносити тонким шаром на очищену шкіру після вмивання.

  

Збережіть молодість своєї шкіри разом з Irene Bukur!

Published: