ua

Вигравай ТРИ подарунки ТМ PANDORA з King Cross Leopolis!

Акція триває з 23.01.2017 по 19.02.2017  до 16.00.

Для участі в Акції Учасник повинен в період з 23.01.2017 по 19.02.2017 р. до 16.00 години здійснити покупку на суму від 750 грн. одним чеком у будь-якому магазині ТРЦ King Cross Leopolis. У акції беруть участь товари усіх орендарів ТРЦ «King Cross Leopolis» за виключенням тютюнових виробів*.

Здійснивши покупку Учасник Акції повинен підійти до промостійки, що знаходиться на центральному майданчику ТРЦ King Cross Leopolis, пред’явити покупку, чек для здійснення відмітки у акційному флаєрі та присвоєння реєстраційного номеру. Отримавши реєстраційний номер, Учасник Акції повинен вписати на звороті акційного флаєру персональні  дані (ПІБ, номер телефону, електронну адресу та дату народження) та реєстраційний номер і вкинути флаєр у скриньку,  яка знаходиться на центральному майданчику у ТРЦ King Cross Leopolis. Один учасник може кинути у скриньку не більше 5 флаєрів. Один учасник може отримати лише один приз.

 Увага! Чек необхідно зберігати до розіграшу!

Розіграш відбудеться 19 лютого 2017 року о 17:00 годині, Переможець отримує приз при умові присутності на розіграші та при умові пред’явлення чеку, паспорту та ідентифікаційного коду. Якщо переможця немає на розіграші, він втрачає право на отримання Призу, та обирається наступний флаєр.

Умови акції читайте тут

Published: