ua

Легкі топи та блузи в колекції Femestage

Зустрічі на літніх терасах, фестивалі на свіжому повітрі та пікніки – прихід довгоочікуваного сезону спонукає насолоджуватися кожною його хвилиною. Де б не пролягали маршрути, грайливий настрій створює польський бренд Femestage. Топи та блузи з колекції весна-літо 2017 здійснюють мрії про пригоди, романтику та бездоганний стиль!

Шовковиста майка на тонких бретелях з воланами кольору макових бутонів незамінна для офісного та коктейльного дресс-коду. Вільний крій імпонує легкому настрою робочого дня, а елегантна оборка дозволить ефектно з’явитися на світському заході. Повітряну тему продовжує кораловий топ з хвилястими рукавами. Ніжний відтінок у комплекті зі струмуючою тканиною відтворює гармонію – найбажаніше відчуття для сезону, сповненого барв та динаміки.    

Ще один must have вечірнього гардеробу – сорочка кольору перламутр. «Коштовний» відтінок доповнюють ажурні перфорації та віскозна нитка у складі виробу. Глянцева тканина, розкішна палітра та розслаблений силует – модель відповідає привілеї виглядати блискуче та невимушено.

Блуза з драпіровкою на талії покликана підкреслити не тільки витончений силует, але й почуття стилю володарки. В тон молока або полуничного мілк-шейку – модель можна підібрати за своїм смаком. Сховатися від метушні у світі абстракцій: авангардні принти на топах та футболках Femestage присвячені любителькам мистецтва. Майки з коротким або подовженим рукавом прикрашені обрисами котиків та фантазійними візерунками. Креативний дизайн підтримує тренд, а легка бавовна – програму активного дозвілля. Тонкий та дихаючий матеріал у колекції представлений в ультрамодних фасонах блуз із затяжкою по нижньому краю. Модель у відтінку м’яти дарує свіжість у години полуденної спеки, а фуксії – квітучий настрій душі.  

Романтичні побачення, вечори у компанії друзів, кар’єрні досягнення та відпустка мрії – скільки б пригод не приготувала спекотна пора року, в колекції польського бренду Femestage знайдеться все необхідне для насолоди. Яскраві та стильні топи та блузи втілюють бажання про сонячне літо, яке запам'ятається назавжди!

 

Published: