en
COLIN'S представляє лукбук колекції осінь/зима 2015-16

COLIN'S представляє лукбук колекції осінь/зима 2015-16

Джинсовий бренд COLIN'S продовжує демонструвати образи з нової колекції осінь/зима 2015-16 - на її підтримку марка нещодавно випустила лукбук. На лаконічних фотографіях герої колекції, молоді хлопці та дівчата, приміряють денім, одяг, взуття та аксесуари, які будуть актуальні в нинішньому модному сезоні.

В основі більшості образів - джинсовий одяг. Фірмовий денім COLIN'S виступає стилеутворюючим акцентом: з джинсами прекрасно комбінується будь-який «верх» - картата сорочка, базова футболка або светр. Це основа гардероба, яка допомагає насолоджуватися життям кожен день, не витрачаючи час на винахід нових формул стилю.

Героїні COLIN'S люблять розслаблені образи - невимушений стиль та комфорт для них важливіше всього. Поверх бавовняних футболок завжди можна накинути довгий в'язаний кардиган, а з джинсами-скінні ідеально поєднуються куртки-косухи. Багатошаровість не робить лук перевантаженим, зате додає йому стильну недбалість. Зразковим прикладом з лукбука COLIN'S служить образ, у якому поверх джинсового сорочки, з-під якої видніється біла футболка, накинута спортивна куртка - до речі, на неї варто звернути особливу увагу, такі куртки зараз на піку моди. Total denim look встигли полюбити багато прихильниць COLIN'S - в осінньо-зимовому сезоні бренд знову пропонує ідеальні «джинсові пари», експериментуючи з новими моделями як сорочок, так і штанів.

Хлопець COLIN'S весь день проводить у місті, його звичний образ - це джинси та сорочка. Для ділових зустрічей поза офісом він обирає більш стримані моделі - цієї осені популярні сорочки з темного деніму та котонові глибоких відтінків. Для прогулянок у нього заготовлені улюблені футболки та легкий пуховик, для побачення - стильний піджак. На зміну джинсам в гардеробі міського модника завжди знайдуться чіноси: COLIN'S пропонує звернути увагу на три ключових кольори сезону - пісочний, синій та бордовий.

Опубліковано: