en
Ідеї COLIN'S для яскравих та стильних подарунків цієї зими

Ідеї COLIN'S для яскравих та стильних подарунків цієї зими

За три недовгих місяці врожай презентів часто буває більшим, ніж за решту дев’ять, і це робить зиму чудовою порою! Догодити смаку кожного – не проста задача, але в магазинах COLIN’S знайдеться маса ідей для подарунків хлопцям та дівчатам будь-якого віку.

Тепла шапка із кумедним хутряним помпоном – беззаперечний must-have цього сезону та чудовий варіант для подарунку. В якості доповнення до неї можна підібрати стильний снуд або шарф модного відтінку – бордового, червоного або темно-зеленого. Такий набір стане символом справжнього піклування та збереже від холоду як у міських умовах, так і під час активного зимового відпочинку.

Прихильників стилю «спортивний шик», який міцно зайняв своє місце серед провідних трендів сезону, COLIN’S пропонує порадувати новими худі – легкими та максимально зручними. Трав’янистий, сіро-коричневий та теракотовий кольори цих моделей будуть особливо тішити погляд у похмуру погоду. Для дівчат з гарним почуттям гумору чудово підійде пуловер ніжного бежевого кольору з принтом у вигляді потішного мопса. Теплий, невимушений та веселий – ідеальні характеристики для приємного зимового сюрпризу.

Лідером списку подарунків від COLIN’S є, безперечно, джинси! Стильні та зручні – вони незамінні в кожному гардеробі і їх дійсно не буває забагато. Асортимент COLIN’S дозволяє знайти ідеальну пару для кожного: дівчатам будуть до вподоби джинси-скінні та розкльошені моделі в стилі 70-х, а хлопцям – джинси з «гранжевими» потертостями.

Опубліковано: