en
Відкриття гіпермаркету «Епіцентр К»

Відкриття гіпермаркету «Епіцентр К»

20 лютого 2016 року, в ТРЦ King Cross Leopolis, відбудеться відкриття третього гіпермаркету «Епіцентр К».

Новий гіпермаркет, загальною площею понад 7 тисяч квадратних метрів, надаватиме львів’янам комплексний підхід до здійснення покупок в одному місці всього необхідного для будівництва, ремонту, саду, городу, оздоблення та оформлення житла.

На сьогодні Епіцентр – найбільше торгово-роздрібне підприємство, що налічує 40 гіпермаркетів, загальною площею близько мільйона квадратних метрів. Це один з найбільших платників податків у країні в категорії «рітейл» надійний роботодавець і партнер для постачальників. Наразі компанія співпрацює з понад 3-ма тисячами постачальників, які забезпечують гіпермаркети мережі близько 200-т тисячами найменувань товарів.

Кожен новий гіпермаркет мережі створений з урахуванням всіх потреб покупців, надає широкий асортимент товарів відомих вітчизняних та європейських виробників за кращими цінами, забезпечує максимальну зручність та комфорт для відвідувачів. Це неодноразово підтверджується основним правилом обслуговування клієнтів – «Покупець завжди правий!».

Відкриття 41-го гіпермаркету «Епіцентр К» традиційно порадує покупців кращими цінами, вигідними пропозиціями та акціями, загальнонаціонального масштабу. Адже гіпермаркети Епіцентру люблять мільйони українців. Народне визнання Епіцентру засвідчує почесне звання кращої мережі року, яке компанія отримує протягом 10-ти років поспіль.

Опубліковано: