en
Забіг на підборах від Cosmopolitan

Забіг на підборах від Cosmopolitan

Журнал Cosmopolitan оголошує старт всеукраїнського заходу «Cosmopolitan Забіг на каблуках» для своїх читачок!

«Cosmopolitan Забіг на каблуках» - найгламурніший та амбіційний проект, в якому кожна дівчина може взяти участь і перевірити свою фізичну форму.

На території ТРЦ Києва, Львова та Одеси учасниці здійснять забіг на 100 метрів у своїх улюблених туфлях на підборах не менше 9 см і в футболках з гаслом «Ми проти раку грудей» в підтримку всесвітньої боротьби з раком молочних залоз.

Кожна учасниця забігів отримає гарантований подарунок від партнера акції - компанії Mary Kay!

Фіналістки кваліфікаційних забігів будуть нагороджені косметичними подарунками від Mary Kay і сертифікатами на шопінг від Antonio Biaggi, відправляться на закриті вечірки в форматі only girls, організовані Cosmo спеціально для них, а та, яка серед них пробіжить дистанцію найпершо., ще й отримає сертифікат на 5 тисяч гривень на шопінг в ТРЦ від магазинів Butlers, Welfare, Inglot, Columbia, O’stin, O bag, Золотий Вік та Aurum.

Фіналістки Львова, Одеси та Києва позмагаються за головний приз у фінальному забігу в Києві у вересні. Переможниця, яка пробіжить дистанцію швидше за інших, отримає головний приз: 2 авіаквитки до Європи від компанії МАУ і наручний годинник Toy Watch!

Перший відбірковий тур «Cosmopolitan Забіг на каблуках» відбудеться 23 липня о 14:00 у Львові в ТРЦ King Cross Leopolis (с. Сокільники, вул. Стрийська, 30).

 

Опубліковано: