en
Безумовні помічники купідона: аксесуари і декор для дому English Home - святковий антураж для вечора закоханих

Безумовні помічники купідона: аксесуари і декор для дому English Home - святковий антураж для вечора закоханих

Коли Він приносить їй каву в ліжко і дарує квіти без приводу, коли Вона влаштовує романтичну вечерю при свічках і залишає йому останнє тістечко - любов проявляється у всьому і незалежно від дати. Зробити 14 лютого особливим і назавжди залишити свято в пам'яті допоможуть романтичні аксесуари English Home.

Букети з білої кераміки - варіант для півоній, вироби зі скла - для троянд і орхідей, а ковані вази в білосніжному або лососевих відтінках - створені спеціально для ніжних пролісків і тюльпанів.

Як слуги купідона і амурів - аксесуари і декор English Home створюють настрій для свята любові і пропонують для нього різні сценарії. Не обмежувати фантазію, а пустити її в вільний політ - багатогранні колекції виробів бренду надихають влаштувати 14 лютого вишукане святкування.

English Home - провідний виробник і рітейлер домашнього текстилю та аксесуарів для інтер'єру. Компанія використовує найпередовіші технології і натуральні якісні матеріали, що не заподіюють шкоди навколишньому середовищу і здоров'ю людини. Широкий асортимент продукції English Home об'єднує якість і стиль і представлений в магазинах Туреччини, Болгарії, Албанії, Азербайджану, Іраку, Кіпру, Росії та України.У таємничій напівтемряві вечора 14 лютого єдине джерело світла - мерехтіння свічок. Ароматичні або без запаху - аксесуари English Home створюють сприятливе для романтичного настрою напівсвітло. У формі і відтінку ніжних лілій, в делікатному рожевому плетінні або в лаконічних прозорих склянках - свічки з колекцій бренду запалять атмосферу вечора.

Продумати все до дрібниць і підібрати під них свічники - вироби English Home надихають передбачити деталі. У формі келихів на довгій ніжці зі скла кольору стиглого персика і запашного бузку, або в кованих каркасах з хитромудрим візерунком, чи в високих білосніжних канделябрах - свічники стануть не просто функціональним елементом, а й вишукано прикрасять інтер'єр.

Піднос - ще один маст хев свята. У колекції бренду представлені стійкі аксесуари з міцним дзеркальним дном і витонченим обрамленням з боків. Мереживні візерунки запропоновані в відтінках рожевого, пастельного, червоного або бордо. Подати страви в вітальні, на кавовий столик або відразу в ліжко - палітра надає можливість варіювати локації для вечері тет-а-тет.

З подарунком і оберемком улюблених квітів за спиною - обранець повернеться додому не з порожніми руками. Вази English Home надійно розмістять в собі найрізноманітніші

Опубліковано: