en
ДРЕС-КОД: СУКНЯ. 7 моделей Femestage - на кожен день

ДРЕС-КОД: СУКНЯ. 7 моделей Femestage - на кожен день

 

Теплий вітер моделює зачіску, ніжний сонячний промінь делікатно цілує шкіру, залишаючи бронзовий слід, кокетливий настрій, що слідує за підвищенням температур, зобов’язує присвятити час романтичному дозвіллю  -  у дівчат ні шансу відмовитися від суконь. Стримана або грайлива, для робочої наради або вечора тет-а-тет – моделі з колекції весна-літо 2017 польського бренду Femestage стануть щоденним вибором!

 

Понеділок не буде тяжким: сукня-футляр канаркового кольору дозволить розпочати тиждень яскраво. Помітний трендовий відтінок додасть бадьорості та зарядить енергією. Віскозна нитка у складі створить ефект легкого мерехтіння, нагадуючи про промені слави, в яких судилося предстати через п’ять робочих днів. Ділова презентація, стратегічна сесія, переговори – всі заплановані на вівторок заходи пройдуть успішно. Елегантна little black dress без рукавів – запорука впевненості у собі: еластичний пояс підкреслює талію та великі кар’єрні амбіції, а стриманий відтінок нуар акцентує на наполегливості, з якою бізнес-леді підходять до вирішення питань. Розпочати день з офісної рутини, а закінчити танцями: екватор робочого тижня надихає влаштувати дівоч-вечір. Сукня на ґудзиках стане найбільш обговорюваною темою серед подруг, а легка драпіровка на рукавах та відтінок сапфіру додадуть навіть у звичне дозвілля елемент вишуканості. Вечір четверга – для кінопрем’єр. Легкий текстиль та вільний крій моделі Femestage витримає випробовування робочим днем і пізнім сеансом: продумані виточки та бездоганний чорний колір переконає всіх, що сукня щойно з ательє.

 

Чекати п’ятниці виключно заради неї: не закінчення робочого тижня, а романтичного рандеву і нагоди надіти білу сукню. Класичне приталене міді - для демонстрації точеної фігури, а V-подібний виріз вказує на бездоганний смак та підказує правила легкого флірту.

 

Субота - синонім відпочинку та комфорту. Сукня-сорочка створює розслаблений силует, що не обмежує активність. Продуманий крій та універсальний чорний або надихаючий блакитний кольори дозволять виглядати доречно усюди. Недільне долучення до світу богеми неможливе без неї: ажурна чорна сукня з вишуканими перфораціями – ідеальний вибір для походу на виставки, в театр, оперу і на вечір джазу. Розташування вирізів і виверені стібки по чорному полотну підкажуть дорогу туди, де творить плеяда митців.

 

Сонячна погода, барви, квіти та п’янкий запах ніжності у повітрі зобов’язують піти на поводу у сезону, надягаючи сукні сім разів на тиждень. Польський бренд Femestage передбачив ситуацію: колекція весна-літо 2017 пропонує ідеальні моделі на кожен день!

Опубліковано: