en
Сон літньої ночі. Одяг для дому, ідеальний для спекотного сезону

Сон літньої ночі. Одяг для дому, ідеальний для спекотного сезону

Яскрава та ніжна, стильна та затишна – кожна колекція одягу для дому ESOTIQ наповнена особливою енергетикою. Надихнувшись естетикою минулого та літературою, польський бренд пропонує моделі, які ніби цитують шекспірівські сонати. Вони занурюють у магічний світ, залишаючи право вирішувати: залишитися уві сні або прокинутися?!

 

Чуттєві, як поцілунки закоханих, бавовняні піжами Lovely – must have для романтичних вечорів. Не тільки з обранцем, але й наодинці з собою: пастельні тони огортають ніжністю, а пустотливі малюнки кроликів не дозволять нудьгувати. Делікатні мотиви продовжує лінія Lolly: квітковий принт, шовковисті тканини та витончені мереживні окантовки прикрашають шортики, майки та спокусливі пеньюари.

Повна свобода фантазії, політ уяви та здійснення потаємних бажань – одяг для дому Liberty допоможе відволіктися від реальності. У царстві солодких нічних мрій свій дрес-код: комплекти Lavender. Лінія виконана у лавандовій палітрі, а на піжамних шортиках, брюках, топах і сорочках ніби розпускаються квіти – все, як за змахом чарівної палички.

Тисяча та одна ніч: орієнтальний принт на піжамі Laos запрошує до казок Шахерезади. Арабески та китиці, кольори бутонів шафрану та ладану – моделі ваблять до іншої культури та залишають у полоні: незважаючи на географію, пригоди явно у стилістиці Шекспіра!

Уві сні або наяву – де б не проходила дія, польський бренд ESOTIQ для відпочинку приготував незабутній сценарій. Піжами та одяг для дому з колекції весна-літо 2017 запрошують у лабіринти фантасмагорій, де панує ніжність, романтика та комфорт!

Опубліковано: