ua

Аксесуари від бренду Colin's

ІСТОРІЯ В ДЕТАЛЯХ

Бренд COLIN’S підказує, як виразити свій стиль за допомогою аксесуарів!

Деталі вирішують все, переконують досвідчені стилісти. Грамотно підібрані аксесуари здатні перетворити будь-який образ: кольорові шарфи додають вбранню богемні нотки, тонкі пояси відповідають за стриману елегантність. Колекція аксесуарів COLIN’S адресована тим, хто цінує індивідуальність, не боїться експериментувати та прагне відкривати нові грані стилю.

Сумки, гаманці, пояси та шарфи - це дрібниці, що визначають стиль сезону весна-літо 2015. Бохо-шик або спорт, кежуал або глем-рок - набір перевтілень залежить від фантазії та сміливості. COLIN’S запевняє: стильні експерименти варто спробувати і дівчатам, і хлопцям!

Текстильні сумки - ідеальний варіант для пляжу та довгих прогулянок по місту. Місткі та яскраві, вони помітно акцентують образ та дарують комфорт. Вирушити з такою сумкою на шопінг – одне задоволення! Рюкзаки соковитих кольорів - ще один літній must have. Завдяки квітковим малюнкам, смужці та морським мотивами вони ідеально вписуються в актуальний сезонний гардероб. Продовжують жіночу «сумкову» історію зручні різнокольорові гаманці. У чоловічій колекції аксесуарів панують сумки-мессенджери та моделі з парусини. Одвічне питання про ідеальну чоловічу сумку вирішено!

Жіночі пояси від COLIN'S відзначені строкатими принтами та актуальними відтінками. З їхньою допомогою можна легко «намалювати» талію та надати зібраності моделям oversize. Сонцезахисні окуляри та капелюшки - союзники модних дівчат у боротьбі за рівномірну та безпечну засмагу. На піку сезону - ретро-стиль, прикмети якого вгадуються в кольорових пластикових оправах та строкатих стрічках, які прикрашають головні убори.

Published: