ua

МІСЬКА РОМАНТИКА

У новій іміджевій кампанії, присвяченій колекції осінь-зима 2015-16, COLIN'S звертає увагу на своїх героїв - молодих хлопців та дівчат, активних, вільних духом та стильних жителів сучасних мегаполісів. Так, команда бренду ще раз підкреслила ідеї та цінності COLIN'S - відкритість, динаміку та оптимістичну життєву позицію. Іміджева кампанія нового сезону надихає бути собою та бачити прекрасне у кожній миті життя - точно як її герої, що зустрічають осінню прохолоду з посмішкою!

Фоном для зйомки стали вулиці та будинки, міські сквери та кафе - звичні місця для кожного жителя мегаполісу. Їх «уніформа» - комфортний одяг, в якому поєднуються повсякденний casual-стиль та спорт-шик. Перші прохолодні дні приємно зустрічати у фірмових джинсах COLIN'S, поєднуючи їх з куртками та светшотами, накинутими поверх бавовняних футболок. Дні стають коротшими та прохолоднішими, а денім - темнішим та стриманішим. У джинсовій колекції COLIN'S переважають класичні блакитний та синій відтінки, а також темно-сірий та чорний. Total denim look змінила пара «чіноси сорочка», доречна як в жіночих, так і в чоловічих образах. Розслаблена багатошаровість стала основою повсякденного стилю: непередбачувана погода міжсезоння змушує продумувати look до дрібниць - на базову футболку, надягати сорочку, поверх якої можна накинути бомбер або жилет на випадок раптового дощу.

Літнє різнобарв'я залишилося в минулому, осіння мода проголошує верховенство базових відтінків. Спираючись на безпрограшну трійку чорний-синій-сірий, дизайнери COLIN'S додали в колекцію яскравий акцент - відтінок фуксії, немов натякаючи - в низці прохолодних та хмарах осінніх днів завжди зустрінеться пара сонячних і яскравих!

 

Осінь з COLIN'S буде теплою!

Published: