ua

НОВИНКА ВІД IRENE BUKUR: КРЕМ-МАСКА «ВІДНОВЛЕННЯ»

Холодна пора - стресовий період для шкіри. Зі зниженням температури на вулиці і початком опалювального сезону у приміщеннях варто переглянути свій б'юті-режим, рекомендують фахівці українського бренду «живої» косметики Irene Bukur. Косметологи радять зробити акцент на додатковому зволоженні, живленні і захисту, додавши в щоденну схему догляду спеціальні засоби. Підтримувати шкіру в ідеальному стані протягом холодної пори року допоможе новинка від Irene Bukur - крем-маска "Відновлення".

  

Живлення, зволоження, вітамінізація і захист - ось основні функції крем-маски. Формула з високим вмістом олії обліпихи - джерела жирних кислот Омега-3, 6, 9 і ретинолу, допомагає запустити обмінні та відновлювальні процеси в шкірі, збільшує синтез колагену, сприяючи відновленню й омолодженню. Крім того, масло обліпихи - один з найактуальніших на сьогоднішній день антивікових інгредієнтів в косметиці.

За збереження водного балансу відповідає екстракт алое, який володіє високими вологоутримуючими властивостями. Перешкоджаючи випаровуванню води з поверхні шкіри, він зберігає її пружність і попереджає утворення зморшок. Олія насіння грейпфрута забезпечує надійний захист шкіри від вільних радикалів і агресивних зовнішніх факторів, підвищує місцевий імунітет.

 

Крем-маска «Відновлення» сприяє підвищенню гладкості і еластичності шкіри, захищає її від передчасного старіння.  

 

Спосіб застосування: нанести маску тонким шаром на очищену суху шкіру обличчя й шиї, залишити на 10-15 хвилин. Залишки видалити серветкою.

Зачаровуйте молодістю разом з Irene Bukur!

Published: