ua

ЗИМА З COLIN'S

В планах на зиму - прогулянки містом, веселі вихідні з друзями і, звичайно ж, подорожі. COLIN'S знає, як зробити холодну пору комфортною та подарувати тільки найкращі враження про морозний сезон.

На піку популярності - багатошарові образи. Команда COLIN'S звертає увагу на затишні теплі ансамблі, зібрані з декількох моделей одягу. Трійка «футболка - сорочка - кардиган» не дасть замерзнути в холодні дні. Найстильніші речі сезону виконані у відтінку марсала, оливковому та синьому. Для базових футболок з довгим рукавом, пуловерів та повсякденних сорочок характерні бежеві та пісочні тони. Утеплитися по максимуму допоможуть пуховики, в'язані шарфи-снуди, шапки та рукавички: яскраві аксесуари підкреслюють стримані відтінки верхнього одягу.

Хлопцям багатошарові луки допомагають створити худі із застібкою-зіпером спереду, які ідеально виглядають в парі з бланковими футболками. Головний акцент образу міського стиляги - пуловер з вовни з V-подібним вирізом. COLIN'S пропонує моделі соковитого червоного, трав'янисто-зеленого, синього, блакитного і темно-сірого кольору, до яких пасуватимуть брюки класичних повсякденних відтінків - від чорного до широкої гами nude. В якості теплого «верху» - пухові жилети та різноманітні куртки - вони допоможуть пережити найморозніші дні.

Зима з COLIN'S - тільки на радість!

Published: