ua

s.Oliver в WELFARE Реальна мода для реальних людей

Основний стиль компанії s.Oliver - Casual і це повністю збігається з гаслом бренду «Реальна мода для реальних людей». Зручність і практичність, відсутність надмірно традиційних класичних елементів - ось основний акцент. Жіноча колекція s.Oliver - це завжди цікава інтерпретація, гра дизайну, стильних деталей і палітри кольорів, які роблять асортимент унікальним і неповторним. Колекції продовжують одна одну, завдяки цьому можна створити комбінований, стильний look, міксуючи ультрамодний, класичний і навіть спортивний стиль. Таким чином, особливості стилю марки s.Oliver - це дизайн і креативність, а також спрямованість у майбутнє.

           Взуття s.Oliver завжди виробляється з натуральних матеріалів. Німецький підхід проглядається в доскональному опрацюванні всіх деталей і бездоганній якості. Шви ідеально прошиті, оскільки звичайну проклейку у виробництві не використовують зовсім. Колодка відрізняється зручністю і це запобігає передчасній втраті форми. У холодні місяці s.Oliver пропонує широкий вибір взуття, що кидає виклик непогоді. Незалежно від того, яку модель Ви оберете сьогодні - чоботи «панчішного» типу на плоскій підошві в пастельних тонах або модні, з клиноподібним каблучком - обов'язково відчуєте тепло і комфорт, оскільки чобітки s.Oliver - це висококласна майстерність виготовлення і якісні, міцні, водонепроникні матеріали.

Взуття s.Oliver для сміливих людей, які звикли перетворювати фантазії у реальність. Мережа магазинів Welfare перетворила в реальність можливість купувати бренд s.Oliver в Україні. З вересня, тільки в мережі магазинів Welfare, шукайте на полицях нову жіночу колекцію осінь-зима 2016-2017 і пам'ятайте, реальна мода для реальних людей!

 

Published: