ua

Цілий Місяць Подарунків у King Cross Leopolis

Правила участі в рекламній акції

«Цілий Місяць  Подарунків у King Cross Leopolis»

 

  1. Організатор: ТРЦ Кінг Кросс Леополіс
  2. Терміни: Акція триває з 04.03.2017 по 26.03.2017 до 18.30.
  3. Місце проведення акції: ТРЦ King Cross Leopolis за адресою вул. Стрийська 30, с. Сокільники.
  4. Призи:

4.1. Призи для  учасників  в акції  надає ТРЦ King Cross Leopolis та  магазини ТРЦ .

4.2. Під  Призами мається на увазі  сувенірна  продукція - горнятка, рушники, дорожні косметички, парасолі та подарункові сертифікати від магазинів.

4.2. Призи не можуть бути компенсовані у грошовому еквіваленті.

  1. Учасники Акції:


5.1. Брати участь в Акції можуть усі громадяни України (надалі – Учасник Акції), а також особи, які набули право на постійне перебування на території України та особи без громадянства, які постійно проживають в Україні та яким на початок проведення Акції виповнилось 18 років (мають повну дієздатність)

 

УВАГА! Не визнаються Учасниками Акції та не можуть брати участь в ній власники та працівники Організатора, Постачальника та Виконавця або представники орендарів

  тому числі, але не обмежуючись: власники брендів й обслуговуючий

 персонал магазинів ТРЦ), власники та співробітники рекламних агентств, клінінгових, 

охоронних та інших організацій, причетних до проведення Акції та обслуговування ТРЦ, 

а також безпосередні члени їх родин.

Під безпосередніми членами родин розуміються дружина або чоловік, діти, батьки, 

рідні брати чи сестри, дідусі та бабусі, онуки, інші утриманці або опікуни та особи, які 

мають  пряме відношення  до власників та працівників Організаторів Акції, Постачальників Акції, Виконавця Акції, орендарів ТРЦ.

 

  1. Умови Акції:


6.1 Для участі в Акції Учасник повинен в період з 04.03.2017 по 26.03.2017  до 18.30 години здійснити покупку на суму від 750 грн одним чеком у будь-якому магазині ТРЦ King Cross Leopolis. У акції беруть участь товари усіх орендарів ТРЦ «King Cross Leopolis» (надалі – Акційні Товари) за виключенням тютюнових виробів*.

 

6.2. Здійснивши покупку Учасник Акції повинен підійти до промостійки,  яка працюватиме в такі дні  04/05/11/12/18/19/25 березня  з 11.00 до 20.00, а 26 березня з 11.00 до 18.30  на центральному майданчику ТРЦ King Cross Leopolis, пред’явити чек для  участі в акції.   Учасник Акції  повинен зареєструватись надаючи  персональні  дані (ПІБ, номер телефону, електронну адресу та дату народження)  після цього учасник  бере участь  в  у миттєвому розіграші, який  знаходиться на центральному майданчику у ТРЦ King Cross Leopolis, та гарантовано отримує подарунок. Один учасник може  приймати участь не більше 3 разів. Один учасник може отримати  максимум три подарунки.

 

  1. Відповідальність сторін

 

7.1. Організатор здійснює контроль за проведенням Акції та дотриманням цих Правил.

 

7.2. Організатор залишає за собою право змінити умови акції. Інформацію про змінені  умови акції  можна буде дізнатися на сайті Організатора.

 

7.3.Організатор Акції не несе відповідальності у випадку настання таких форс-мажорних обставин, як стихійні лиха, пожежі, паводки, воєнні дії будь-якого характеру, блокади, та інші непідвласні контролю з боку Організатора Акцій обставини.

 

7.4. Організатор залишає за собою право відмовити у видачі Призу, якщо  учасник  не відповідає вимогам або не дотримується Умов Акції, встановлених цими Правилами.

7.5. Учасник Акції зобов'язаний дотримуватись цих Правил Акції.

7.6. Учасник Акції має право отримувати інформацію про Акцію у відповідності до цих Правил.

 

7.9. Беручи участь в Акції, всі Учасники погоджуються з Правилами Акції та зобов'язуються їх виконувати, а також погоджуються на підписання всіх необхідних документів для документального засвідчення процедури отримання Призу.

7.10. Своєю участю в розіграші (акції) всі Учасники погоджуються на збір та обробку їхніх персональних даних на проведення фото- і відеозйомки за їхньою участю і на безкоштовне використання Організатором їхніх прізвищ, імен, інших особистих даних, фотографій та зображень у друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, у тому числі з рекламною метою. Всі Учасники погоджуються з тим, що їхні дані, отримані під час проведення акції та занесені до бази даних, можуть у подальшому бути використані Організатором без будь-яких часових обмежень, у тому числі з рекламною метою, для надсилання інформації, повідомлень тощо. При цьому, усі авторські права на такі інтерв'ю та матеріали повністю належать Організатору.

 

7.11.  Учасник Акції має право відмовитися від отримання Призу.

Беручи участь в Акції, кожен Учасник тим самим підтверджує факт ознайомлення з цими Умовами Акції і свою повну та безумовну згоду з ними. Порушення Учасником Акції цих Умов або відмова Учасника Акції від належного виконання цих Умов вважається відмовою Учасника Акції від участі в Акції та отримання виграшів, при цьому така особа не має права на одержання від Організатора та/або інших осіб будь-якої компенсації.

  1. 8. Контактна та інша додаткова інформація на сайті ТРЦ “King Cross Leopolis”: www.kingcross.com.ua., тел.: 245 05 80
Published: