ua

СЕЗОН МИЛУВАННЯ СОБОЮ. Купальники ESOTIQ для всіх типів фігури

Яку б погоду не обіцяли синоптики, це літо буде спекотним! Купальник – символ та абсолютна необхідність жаркої пори року відповідає за підвищений градус настрою та запальне дозвілля. Підібрана по фігурі модель прикрашає та підвищує відчуття впевненості у собі. В колекції польського бренду ESOTIQ представлені  фасони, в яких дівчата будуть насолоджуватися відпочинком та собою!

 

Трендове монокіні з лінії Kajman зачаровує відкритою спиною, візуально подовжуючи силует. Схрещені тасьми прикрашають декольте та роблять акцент на розкішних формах. «Золота» деталь з китицею придає пляжному образу шику. Бікіні з бюстом бандо Khalesi обшите плетеними стрічками, що створюють ефект топа. Дизайнерське рішення піднімає груди та надійно фіксує їх, оберігаючи від дискомфорту. Ідеальне рішення для дівчат, які планують відчути динаміку літа на максимум!    

 

З першого погляду бікіні Keira підкорює ультрамодними східними орнаментами, але це не єдина особливість моделі. Чашки ліфу виконані зі знімними подушечками – ефект push up разом з регулюючими бретелями забезпечують царську грацію головної кокетки курорту. Зав’язки на плавках Kobro візуально роблять стегна більш витонченими. Лінію доповнює ліф з бретелями, що зав’язуються на шиї – модель незамінна для володарок пишних форм: купальник урівноважує фігуру, демонструючи її витонченість.       

 

Купальник Kandice у морську смужку – відмінна альтернатива дієтам та фітнесу. Бра виконаний в естетиці спортивного топу: модель виконує скульптуруючу функцію, приховує дрібні недосконалості та створює підтягнутий силует. Моделюючі чашки push up та застібка на поясі – бікіні Klava з абстрактним принтом бездоганно підходять для бюсту любого об’єму, роблячи його особливо ефектним. Культовий ліф балконет за надійну підтримку обожнюють усі дівчата. Верх бікіні Korsyka – як раз такого фасону. На користь вибору його для стильного beach look`у говорить ще один аргумент: модель прикрашають трендові малюнки екзотичної флори. Рослинні принти, як і спокусливе декольте – найбажаніші у цьому сезоні!       

 

Представниці прекрасної статі, на переконання польського бренду, проведуть безтурботні канікули, захоплюючись кожною хвилиною відпочинку і собою. Секрет ідеальної відпустки – купальник. Моделі з колекції ESOTIQ зроблять сезон незабутнім та сповненим закоханості у себе!  

Published: