ua

ЧАС ПОДОРОЖУВАТИ. Вбрання Femestage, яке варто взяти з собою у відпустку

Вивчивши путівники та ретельно спланувавши літній тур, дівчата зіштовхуються з ще однією низкою питань. Сукня або сарафан? Спідниця або джинси? Блуза або топ? Дилему збору валізи вирішує Femestage – моделі з колекції польського бренду перетворюють муки вибору у приємний ритуал.

 

За час відпустки треба встигнути все: джинси – ідеальний варіант для динамічних канікул. Колекцію деніму Femestage складають класичні та ультрасучасні моделі. На випадок вечірньої прохолоди передбачено джинсовий жакет, для підкорення стародавніх вулиць нових міст – комбінезон, а для романтичного побачення – сукня з відкритими плечима.

 

Літо – час вечірок. Польський бренд пропонує дівчатам блищати яскравіше софітів: спідниця з ефектом металік відбиває промені прожекторів. А разом з шовковистою блузою відтінку перламутр створює сяючий у всіх значеннях слова look. Для прихильниць стриманої класики в колекції представлені довгі сукні з відкритою спиною: ніжний відтінок суничного парфе або кислого лайму додають образу неочікуваних нот, але притримуються дрес-коду.  

 

Прийняти запрошення від таємничого незнайомця і вирушити на рандеву – перша зустріч пройде як найкраще, адже за кокетливий настрій відповідає червона сукня Femestage. Відтінок пристрасті та оголені плечі розпалюють інтерес, а довгі рукава та прямий силует додають елегантності. Зачарувати ніжністю: таке завдання виконає чуттєве міді вільного крою. На делікатність налаштовує колір та матеріал: персиковий тон та легкі перлинні переливи імпонують хвилюванню першого погляду у вічі.

 

Ще один курортний must have – сукня у морську смужку. Чорна зі світлими акцентами або біла з лініями глибокої синяви? У кожній варіації модель, скроєна в естетиці 60-х, - найкращий вибір для вечірнього коктейлю. Альтернатива – сукня total white, стриманість якої розбавляє кокетлива перфорація. Ідеальний варіант як для походу на тенісний корт, так і для запальної пляжної вечірки.   

 

Якщо екзотичні тропіки не передбачаються навігатором, без насолоди фантазійною флорою на відпочинку не обійдеться. Найбажаніший цього сезону квітковий принт на ажурній спідниці під час рухів розкривається живописною картиною. Доповнити образ топом з воланами – миттєво налаштуватися на романтичну хвилю: чуттєві тканини ніжно торкаються тіла, витончена оборка створює красивий силует. Втім, гра на контрастах теж має місце: топ у морську смужку вдало поєднується як з джинсами, так і з мереживною спідницею, а філософська ремарка «Life is a story» надихає провести канікули так, щоб про них мали що розповісти!     

 

Відкрити перед собою незвідані горизонти, у собі – нові грані, приміряти незабутні образи та запам’ятати відпустку назавжди – весняно-літня колекція бере на себе всі клопоти в організації відпочинку! Стильні, яскраві та універсальні – моделі Femestage неодмінно треба покласти у валізу!

Published: