ua

PARTY TIME! Найкраще вбрання для зимових свят в колекції Marks & Spencer

«В чому зустрінеш Новий рік, в тому тебе і запам’ятають на фотозвітах з вечірки» - модна прикмета, в яку вірить кожна жінка. На щастя, команда Marks & Spencer подбала про те, щоб образи дівчат були максимально стильними та ефектними: в колекції осінь/зима 2017-18 представлено безліч моделей, щоб свята пройшли яскраво та незабутньо.

Головна тенденція фестивального сезону – сяйво та блиск. Блузи та сукні Marks & Spencer для зимових свят благородно блищать холодним світлом далеких зірок та дорогоцінними металами. З ефектом переливів золота і срібла та розшиті паєтками моделі допоможуть сяяти яскравіше бенгальських вогнів та дискотечних софітів.

Спідниці-плісе британського бренду створені спеціально, щоб кружляти в них під ритми музики. В ультрамодній довжині міді та з комфортною еластичною резинкою, моделі ідеально поєднуються як з однотонними шовковистими блузами, так і з напівпрозорими топами та джемперами, що прикрашені перлинними намистинами.

Втім, якщо в планах на Новий рік – затишний вечір у колі близьких, то в атмосферу домашнього тепла допоможуть зануритися м’які оксамитові тканини жакетів та брюк. Смокінг із головних матеріалів сезону – вельвету та велюру можна підібрати у класичному чорному або в інших улюблених відтінках.

Жінки, які надають перевагу святкуванню вдвох із коханим, можуть бути впевненими, що романтичний вечір вдасться. Для цього Marks & Spencer підготував привабливі боді та мереживну нижню білизну, а також шовковисті блузи, сукні та кімоно з принтами флори.

Мрійливим натурам, які вирушать загадувати новорічні бажання не під бій курантів, а під падіння зірок, дизайнери британського бренду пропонують святкувати на природі у теплих светрах з кашеміру та вовни мериноса. В’язані моделі можна підібрати однотонні або у палітрі колор блок, з графічними візерунками або з малюнками рослин. Джемпери та кардигани об’єднуються у яскравий образ разом з оксамитовими спідницями та блузами, а для тепла можна вдягнути пуховик, шапку, шарф та рукавиці.

Є ще один модний імператив, який жінки підтверджують кожного року. Зробивши вибір новорічного вбрання на користь моделей з колекції Marks & Spencer, їх свято буде блискучим!

Published: