ua

Бій подушками у King Cross Leopolis!

10 лютого запрошуємо всіх відвідувачів на справжні бої подушками! Будемо святкувати День Валентина, слухати майстер-класи та вигравати подарунки! Місце проведення незмінне - центральний майданчик ТРЦ King Cross  Leopolis.

Кожен відвідувач, який здійснить покупку в будь-якому магазині ТРЦ на суму від 1000 грн. та зареєструє чек, отримає в подарунок подушку від партнера заходу - ТМ ВЕНЕТО. Реєстрація відбуватиметься на центральному майданчику з 14:00 до 18:00.


Правила участі в рекламній акції «Здійсни покупку від 1000 грн отримай подушку в подарунок»:

 - Для участі в акції учасник повинен здійснити покупку 10.02.2019р  (з 08.30 до 18.00 ) на суму від 1000 грн одним чеком у будь-якому магазині ТРЦ King Cross Leopolis. Учасник акції гарантовано отримує  подушку ВЕНЕТО в подарунок*. Акція триває до закінчення товарних запасів. У акції беруть участь товари усіх орендарів ТРЦ «King Cross Leopolis».

- Здійснивши покупку, потрібно підійти до промостійки з 14.00 до 18.00, що знаходиться на центральному майданчику ТРЦ King Cross Leopolis, та пред’явити покупку і чек. Учасник акції повинен надати промоутеру персональні  дані (ПІБ, номер телефону, електронну адресу та дату народження). Після реєстрації учасник акції отримає подушку ВЕНЕТО в подарунок. Один учасник може взяти участь в акції  один раз та отримати лише один приз.

- Брати участь в акції можуть усі громадяни України, а також особи, які набули право на постійне перебування на території України та особи без громадянства, які постійно проживають в Україні та яким на початок проведення Акції виповнилось 18 років (мають повну дієздатність).

Термін Акції:  10.02.2019 р (з 08:30  до 18.00) .

Місце проведення акції: ТРЦ King Cross Leopolis за адресою вул. Стрийська 30, с. Сокільники.

Більше за посиланням: https://goo.gl/18boJD

Published: