ua

Щонеділі у жовтні - Золота пора розваг!

10.10.2010 - неділя яскравого стилю

Сучасні танці, динамічні розваги та стильні татушки – це день модних розваг! З 13 до 18.00 – на першому поверсі торгово-розважального центру King Cross Leopolis – танцювальна школа хіп-хопу. А на другому поверсі з 14 до 18.00 - ще один атрибут для маленьких модників і модниць. Симпатичні ультрасучасні майстри тату на спеціально оформленому майданчику, із яскравими декораціями будуть малювати дітям яскраві тату.

 

17.10.2010 - неділя маленьких і кмітливих

Діти так хочуть навчитися розгадувати загадки, робити фокуси і творити справжні чудеса! Саме тому для допитливих малят у торгово-розважальному центрі King Cross Leopolis - НЕДІЛЯ МАЛЕНЬКИХ І КМІТЛИВИХ! На першому поверсі для дітей дивовижна Школа справжніх див! Двоє клоунів та Маг демонструватимуть маленьким глядачам яскраві фокуси. А на другому поверсі дітей чекатиме Школа загадок. Все про те, як розгадувати ребуси, як складати їх самому в поєднанні із цікавими загадками та яскравими картинками

 

24.10.2010 - неділя казкових пригод

Запрошуємо малят у осінню казку та у школу подарунків (1-ий поверх).

На 2-му поверсі відбудеться свято "Осені" від мережі центрів дитячого розвитку. Всі бажаючі матимуть змогу прийняти участь у різноманітних конкурсах та естафетах за програмою Хелен Дорон Рання Англійська. Учасників розмалюють індіанським гримом та подарують фото з батьками.

 

31.10.2010 - неділя Хелловін

Міми подарують всім відвідувачам Торгового Центру святкове шоу!

Кожен, хто прийде в хелловінському костюмі - отримає безкоштовне фото у подарунок!

 

Святковий настрій, яскраві майстер-класи, щедрі подарунки та захоплюючі пригоди! Ось вона – щедра осінь, Золота пора розваг – у King Cross Leopolis!

Запрошуємо всіх діток і батьків щонеділі у жовтні о 13.00!

 


Published: