ua

Новий рівень шопінгу та дозвілля: у ТРЦ King Cross Leopolis відкрили нетиповий магазин

19-го січня у неділю у ТРЦ King Cross Leopolis відбулося відкриття нетипової для торгових центрів крамниці – магазину музичних інструментів Tos.in.ua. Це ще одна точка продажу від відомої у Львові мережі музичних магазинів Tos.in.ua (інші відомі магазини: Трембіта та Орфей). Власники мережі розповідають, що це відкриття є одним з багатьох кроків для розвитку музики та музичної освіти у життя пересічних львів’ян.

«Раніше, щоб купити музичний інструмент чи навіть просто подивитися асортимент, львів’янам треба було націлено їхати в центр і йти в музичний магазин. Так, деякі люди, які б хотіли займатися музикою або розглядали такий варіант розвитку для своєї дитини, не потрапляли в наші магазини через нестачу часу абощо. Тепер, коли ми присутні в такому ТРЦ Львова, як King Cross Leopolis цим людям не доведеться окремо виділяти час на похід у музичний магазин, а під час сімейного шопінгу завітати до нас, придбати інструмент і спробувати себе у музиці. Також дуже вагомими факторами для відкриття магазину у ТРЦ King Cross Leopolis стали час роботи та великий паркінг. Адже зараз у багатьох людей робочий день може бути до 8-ї вечора, а відсутність місць для паркування у центрі Львова ставала неабиякою перешкодою для наших покупців», – розповідає директор мережі Павло Богомаз.

Tos.in.ua у ТРЦ Кінг Крос Леополіс – це вже четвертий магазин мережі у Львові. Також у Tos.in.ua входять легендарні музичні магазини «Трембіта» на вулиці Коперника, 5 та «Орфей» на вулиці Січових Стрільців, 1 та магазин Tos.in.ua в ТЦ Шувар. Відкрили магазин з рекордною швидкістю – 3 дні.

«Основний продукт в цьому магазині – це інструменти бренду Ямаха, але ми не зраджуємо традиціям і залишаємося мультибрендовою мережею. Тому в нас можна буде придбати товари та інших виробників, таких як: Fender, Cort, Casio, Fzone та інших. Для нас дуже важливо, щоб наш покупець мав вибір, тому ми представляємо товари різних цінових категорій від різних постачальників», – зазначив Павло.

Магазин Tos.in.ua у ТРЦ Кінг Крос Леополіс знаходиться на першому поверсі навпроти супермаркету Ашан. Жителі та гості міста зможуть купувати у цьому магазині не лише музичні інструменти, а й музичне та світлове обладнання. Також цей магазин є точкою видачі товару замовленого на сайті Tos.in.ua. Оформивши замовлення у інтернет-магазині, покупці зможуть завітати сюди, щоб випробувати придбаний товар, налаштувати його та забрати додому.

Published: