ua

СПРАВЖНЯ ЛЮБОВ! СПІДНЯ БІЛИЗНА І ОДЯГ ДЛЯ СНУ ВІД MARKS & SPENCER ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!

Британський бренд Marks & Spencer святкує День святого Валентина випуском колекції чарівної спідньої білизни і комфортного одягу для сну та відпочинку. Завдяки широкому асортименту стильних моделей теплих рожевих та лазурних відтінків, а також витонченому поєднанню червоного та чорного мережива, перед цією колекцією дійсно неможливо встояти.

Marks & Spencer пропонує трендові моделі спідньої білизни, які втілюють в собі сучасну жіночність. Мереживний бралет, функціональні комплекти з бавовни та комфортні бюстгальтери - розмаїття стильних та інноваційних фасонів задовольнять смак кожної дівчини і дозволять підкреслити красу жіночих форм.

Особливу увагу M&S приділив якості матеріалів і декоративних деталей. Дизайнери працювали з тонкою сітчастою тканиною, м’яким атласом і спокусливим мереживом, а також прикрасили колекцію романтичними квітковими візерунками, чарівною вишивкою та особливим святковим принтом, створивши ідеальний подарунок до Дня святого Валентина.

Для святкування Дня всіх закоханих в затишній домашній атмосфері Marks & Spencer пропонує стильний та насамперед зручний одяг для відпочинку та сну. Безліч варіантів – від атласних нічних сорочок, шовкових топів або комбінацій на бретелях до піжам і комплектів з принтами сердець та зізнань у коханні – все це створено для самого комфортного сну! Бренд використовував інноваційні технології Flexifit™ і 360° Stretch, завдяки яким одяг чудово сидить і забезпечує свободу рухів.

Незалежно від того, чи отримуєте ви подарунок від коханої людини або робите його собі самі, нехай ваш День святого Валентина буде по-справжньому особливим!

Published: