ua

Ідеї бароко: перли, діаманти та золоте мереживо в новій колекції SOVA

Унікальність перлів неправильної форми дала назву цілій епосі в мистецтві. Це було три сторіччя тому, проте непередбачуваність захоплює уяву й дотепер. 

Бренд SOVA використовує у новій колекції Sophie нестандартні барочні перли, ніби нагадуючи: правила працюють лише за рахунок виключень. Як сильно ми б не прагнули ідеалу, нас обирають, запам’ятовують та закохуються через наші недосконалості. 

Сутність бароко - в творчому ставленні до повсякденності, в примиренні раціонального й емоційного, класичного й декоративного. Варто поглянути на собор Софії Київської - величний приклад українського бароко і тезку нової колекції SOVA: золото на білому, прості лінії та винахідливі форми. 

SOVA також зробили акцент на золоті, білому та жовтому, поєднали тендітні ланцюжки з винахідливими деталями. Посилаючись на ідеї бароко, бренд, насправді, надихався контрастами українського сьогодення, в якому інноваційність співіснує з міцними традиціями, а творча стихійність із прагненням до порядку.  

У колекції з 16 прикрас є складні та мінімалістичні, серед них - сережки, каблучки, кольє та браслети. Проте всі вони ваблять погляд незвичним: природньою, завжди унікальною формою барочних перлів, золотим мереживом, або неочікуваним вкрапленням діамантів. 

Героїні нової колекції SOVA - сучасні українки, сильні та тендітні водночас. Вони здатні вдосконалюватися до нескінченності, проте поступово вчаться приймати себе: непередбачувано красивих і тому особливо захоплюючих, ніби перлини бароко.

Published: