ua

ROMANTIC JOURNEY

Весна - час пробудження природи, час для сімейних зустрічей і вечірок з коханими чи друзями. З цієї нагоди MOHITO представляє колекцію Romantic Journey. У цих нарядах ви будете виглядати елегантно і феноменально. У нові колекції наші дизайнери роблять акцент на таких деталях, як рукава-буфи, великі волани та банти. Також є чуттєві декольте, асиметричні та ефектні вирізи. Тому всі сукні Romantic Journey - від максі до міні - просто ефектні.

Ключові кольори колекції – білий, кремовий і рожевий. Їх світлі тони чудово впишуться в атмосферу весняного свята, а романтичний принт додасть вашим нарядам жіночності. Хітом стане іспанська блуза з квітковим принтом і рукавами-буфами, яку можна поєднувати з широкими брюками або спідницею міді.

Деякі образи, які ми пропонуємо цього сезону, можуть ідеально підійти сучасній нареченій. Короткий вишитий топ і довга повітряна спідниця легко замінять типову весільну сукню.

Нова колекція MOHITO перенесе вас у романтичну подорож, яку ви ніколи не забудете. Святкуйте час зі своїми близькими та сповна насолоджуйтесь кожним із цих особливих моментів!

Published: