ua

"Делта Спорт" відкриває перший у Львові та Західній Україні регулярний магазин Nike

 

Регулярний магазин Nike - це не просто місце, де можна придбати спортивний одяг та взуття. Це - перший у Західній Україні концепт, де прихильники бренду та люди, небайдужі до спорту, матимуть можливість зануритися у «мистецтво спорту» від Nike, придбати товари одного з провідних світових виробників спортивного спорядження для професіоналів та любителів.

 

Магазин відкриє двері для покупців у торгівельному центрі "King Cross Leopolis" по вулиці Стрийській, 30. «Родзинкою» магазину є його торгівельне обладнання й оздоблення, виконане згідно найновішої дизайнерської концепції від Nike - Ps Evolution.

З нагоди відкриття нового магазину, «Делта Спорт» підготувала низку приємних сюрпризів для покупців, мешканців Львова та гостей міста.

 

Насамперед, перші покупці магазину Nike у Львові, які відвідають його з 4 по 7 серпня, отримають 15%-ву дисконтну картку на усі товари колекції.

 

А 15 серпня, з 18.00 до 19.00, безпосередньо в новому магазині, відбудеться подія, яка потішить всіх футбольних фанів – автограф- і фото-сесія зірок українського футболу Артема Федецького та Ігора Худоб`яка. Відвідувачі матимуть можливість поспілкуватися та сфотографуватися з улюбленими футболістами.

 

Завершить серію приємних сюрпризів святкова безпрограшна лотерея від Nike, яка проходитиме з 10 по 25 серпня. Серед призів лотереї – сумки та рюкзаки від Nike, ВІП-картки та подарункові ваучери.

 

«Нам дуже приємно відкривати другий магазин Nike нової концепції саме у Львові, місті, багатому на історію та традиції, в тому числі спортивні. Ми впевнені, що і професійні спортсмени, і любителі, знайдуть тут все, що потрібно для гарної пробіжки, яскравої гри та просто активного відпочинку – товари, спортивного бренду №1 у світі», - зазначив Олександр Томашевич, директор з маркетингу компанії «Делта Спорт».

 

Про Nike

Компанія Nike знаходиться у Бівертоні, штат Орегон, і є лідером серед світових дизайнерів, продавців та дистрибуторів оригінального спортивного взуття, одягу, обладнання та аксесуарів для різних видів спорту та фітнес-активностей. Філії Nike поєднують в собі Cole Haan, які розробляють дизайн, продають та розповсюджують розкішне взуття, сумки, аксесуари та пальто; компанію Converse, що розробляє, продає та розповсюджує спортивне взуття, одяг та аксесуари; ВАТ Hurley International, яка займається дизайном продажем та дистрибуцією взуття, одягу та аксесуарів для активних видів спорту й молодіжного стилю; а також засновану у Великобританії компанію Umbro – провідного світового футбольного бренду. За більш детальною інформацією та мультимедіа запрошуємо на сайт www.nikebiz.com.

 

За додатковою інформацією звертайтеся:

Денис Донськой

Denis.Donskoy@delta-sport.kiev.ua

PR & BTL Manager

Delta Sport Ukraine

+38(050)9066216

Повернутись

Published: