ua

Нова колекція в магазині OGGI (осінь/зима 2011-2012)

Осінь – це не привід вдягти все сіре. Продовжити літо та супутню йому шаленість кольору можна за допомогою плать, блуз та спідниць з яскравими контрастними квітковими малюнками. Стримані, осінні силуети, але від того ще більш жіночні: плаття по фігурі довжиною по коліно, спідниці-олівці, шифонові блузи.
Також з літнього сезону перекочував леопардовий принт. Але в осінній колекції він представлений в легшій та динамічнішій версії. Задля того, щоб ці кольори виглядали свіжо  – поєднуйте їх з яскравими кольоровими акцентами.
Звірину тему продовжує лінія «Дике місто». З початком осені, яка асоціюється з початком бізнес-сезону, усі ми стаємо жорстокіші, проявляємо свою звірину натуру під час боротьби за місце під сонцем. Анімал-принти, шипи, багато шкіри та замші підкреслять осінній настрій.
Погратися у війну можна і з серйознішим арсеналом - з лінії «Дикий Захід» та «Солдат Джейн»: жакетами та пальто з такими елементами військової форми, як подвійний ряд гудзиків, пагони, шеврони та позументи, футболками з принтами, які нагадують татуіровки, агресивні шкіряні жакети на контрасті з пишними спідницями.
Коли досягнеш своїх цілей, прикрась свій образ речами зі справді зіркової лінії, бо тепер ти зірка! OGGI дістав для тебе зірки з неба різних розмірів – великі та маленькі, помістив їх на різноманітні предмети гардеробу та навіть зробив з них аксесуари.
Молодіжній аудиторії також пропонується гра - в японських школярок. Ще свіжі в пам’яті мультиплікаційні герої, актуальна сіро-рожева кольорова  гама. У цілому, стиль лінії «Школярка з Токіо» - милий та наївний, якою і належить бути юній дівчинці.
Нагадує про школу і лінія «Текстоманія»: з яскравими акцентами, але в основі своїй чорно-біла, з малюнком у вигляді хаотично розташованого алфавіту.
Тим, хто віддає перевагу класиці, варто звернути увагу на лінію, яка представлена платтями, блузами та пальто мінімалістичних форм, прямих ліній, які дозволяють пококетувати лише малюнком у вигляді стриманого чорно-білого гороху та мережевними вставками.
Коли ж захочеться чогось менш офіційного, що не сковує рухи, придивись до лінії у стилі спорт-кежуал: трикотажні матеріали зручні в користуванні та зворушливі принти та деталі створять розслаблену атмосферу.
На зиму варто запастися одягом з лінії «Альпійська історія»: жакардовими трикотажними светрами, жакетами крупної в’язки, cорочками та блузами у клітку чи з візерунком «пейслі» - у такому одязі тепло та затишно в будь-яку непогоду.


Повернутись

Published: