ua

Antonio Biaggi: Нова колекція ОСІНЬ-ЗИМА 2012/2013

Жакардові візерунки, стилізовані східні орнаменти з улюблених тем шестидесятих працюють разом, підсилюючи ефект ретроспективної стилізації.

Головний колір сезону: бордо, насичений червоний з перламутром.
Його доповнюють: синій електрик, апельсин, відтінки жовто-коричневого, темно червоного і зеленого тонів.

У колекцію взуття Antonio Biaggi осінь-зима 2012/2013 увійшли найрізноманітніші фасони взуття: від туфель на масивних, товстих підборах, до легких замшевих на шпильках з загостреними носами, від ботильйонів на високих каблуках, до зимових чобіт з хутром. Оздоблення: широка шнурівка, рельєфна строчка і різноманітні пряжки.

Колекція сумок Antonio Biaggi осінь-зима 2012/2013 включає в себе сумки на кожен день різних форм і розмірів, гарні, цікаві сумки-рюкзаки. Прекрасним доповненням служить якісна фурнітура - брелоки, застібки і логотип бренду.

Якщо Ви в пошуках вечірньої сумки в каменях, зверніть увагу на маленькі клатчі Antonio Biaggi, прикрашені блискучими каменями. Такий аксесуар може збагатити будь-який наряд, і особливо вдало буде виглядати з чорною шифоновою вечірньою сукнею.


Чоловічу колекцію Antonio Biaggi осінь-зима 2012/2013 відрізняє бездоганна блискуча шкіра і класична чорно-коричнева гама.


Туфлі і черевики з перфорацією, замшеві лофери і мокасини задають тон всьому «костюму». Їх можна носити з неформальним одягом - ідеально підійде повсякденний casual або розслаблений стиль вихідного дня.


Яким би не був розпорядок «чоловічих» буднів, стильний зовнішній вигляд сильній статі забезпечений - в парі брогів, м'яких мокасинах або лоферах Antonio Biaggi.

sighn

test_06-3

 

 

Повернутись

Published: