ua

Мелодії осені у ТРЦ "King Cross Leopolis"

Жовтень - це саме розпал осінніх принад!

Яскраві фарби, терпкі аромати...і особливі, тремтливі мелодії!

Торгово-розважальний центр King Cross Leopolis запрошує і дорослих, і дітей проникнутись жовтневою атмосферою та насолодитись мелодикою золотої осені! Виступ запального музичного гурту, барабани та духові інструменти, дитячі майстер-класи та флеш-моб...

Мистецька осінь в King Cross продовжується!

14, 21 та 28 жовтня 2012 року початок о 15:00 (2 поверх ТРЦ King Cross Leopolis)

Сучасні та класичні хіти гурту Sound Mix Band додадуть настрою та запалу і дітям, і дорослим.

Барабанщики з гурту DrumForce навчатимуть всіх бажаючих азам гри на ударних інструментах. Для найменших гостей свята цікавими та незабутніми стануть майстер-класи, на яких кожен з них зможе виготовити відкритку власними руками, а також навчитись виготовляти рамки для фотографій, картинок тощо .

Івано-Франківський рок-гурт "Коралі" навчатиме і великих, і малих грі на старовинних українських інструментах - дримбі, трембіті, рогах та сопілці.

Яскравий виступ Юнацького оркестру Львівської музичної школи №5 та оригінальний флеш-моб у форматі класичного параду - весела постановка з використанням барвистих мажореток.

 

Більше романтики, більше емоцій та більше творчості - з King Cross Leopolis по-своєму прекрасний кожен сезон! нехай гості торгово-розважального центру відчують мелодійні ритми жовтня, і покращать настрій усім!

 

 


Published: