ua

02-04.11.2012 Осіннє Make-Up Show у BROCARD!

Косметичка кожної жінки представляє собою таємне знаряддя чарівності і спокуси. І, найчастіше, досить важко підібрати необхідні засоби декоративної косметики. З цією метою магазин BROCARD дарує своїм клієнтам осіннє Make-Up Show.
Осінь - це феєрія кольору: золоті, червоні і оранжеві тони надають пікантності і свіжості образу. Комбінуйте, підкресліть красу очей, експерементуйте з відтінками. Нехай Ваші перевтілення будуть незвичайними!

Досвідчені і професійні візажисти провідних світових косметичних брендів, таких як L'Etoile, Dior, Lancome, Guerlain, Givenchy і Collistar допоможуть розкрити дивовижні таємниці макіяжу і підібрати індивідуальний образ.

Запрошуємо Вас відвідати Make Up Show в магазині парфумерії та косметики BROCARD, розташованому в ТРЦ «King Cross Leopolis», яке проходитиме з 2 по 4 листопада 2012 р., з 13:00 до 21:00 (кожного дня).
Вас очікують приємні подарунки і додаткова знижка 10% до Вашої дисконтної карти на декоративну косметику марок-учасників!

Докладний графік заходу - на сайті www.brocard.ua.

Записатися на безкоштовний візаж та отримати більш детальну інформацію Ви можете у продавців-консультантів магазину або за тел.: 0 800 50 888 0

 

Published: