ua

12 жовтня 214 - Акція «Краплина життя – це я!»: А Ви знаєте свою групу крові?

 


Акція «Краплина життя – це я!»: А Ви знаєте свою групу крові?

12 жовтня 2014 р.

Місце: перший поверх King Cross Leopolis

 

Час: 14:00-18:00


 

Асоціація молодих донорів України, за підтримки ТЦ “King Cross Leopolis”, діагностичного центру «Медіс» та  Львівського обласного центру служби крові та Ротаракт клубу "Львів", уже вдруге ініціює проведення благодійної акції «Краплина життя – це я!», головна мета якої – привернути увагу громадськості до проблем донорства крові в Україні.


На акції будуть діяти: пересувна експрес-лабораторія, в якій фахівці визначатимуть групу крові та резус фактор всіх бажаючих, намет для визначення тиску крові, а також волонтери з роздатковими інформаційно-агітаційними матеріалами (пам’ятка донора крові та інформаційний флаєр).

Також волонтери будуть реєструвати всіх бажаючих стати потенційним донором в інформаційну базу, яка буде використовуватися при нагальних потребах для онкохворих дітей та військових, постраждалих у зоні АТО.

 

У 2006 році Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Асоціація молодих донорів України» впровадила Програму пропаганди донорства крові «Здай кров - врятуй життя!», яка спрямована на залучення громадян до безкоштовного донорства крові. Водночас приділяється велика увага вихованню у молодих українців розуміння потреби уважного ставлення до власного здоров’я та здоров’я ближніх і підвищенню престижу донорства в нашій країні. 


Організатор та партнери акції:

1.      Львівський осередок Асоціації молодих донорів України. Ініціатор акції

2.      King Cross Leopolis. Партнер акції.

3.      Діагностичний центр «Медіс». Партнери акції.

4.      Rotaract club Lviv. Партнер акції.

 

5.      Львівський обласний центр служби крові. Партнер акції.


 

 

 


 

Різдвяна коляда у ТРЦ King Cross Leopolis
Published: