ua

ГРА НА ЗІГРІВАННЯ:Жіночі та чоловічі куртки в колекції COLIN'S осінь/зима 2014-15

 

 

ГРА НА ЗІГРІВАННЯ

Жіночі та чоловічі куртки в колекції COLIN'S осінь/зима 2014-15

Куртка та джинси - класична уніформа міських жителів в холодну пору року. Косуха гарна восени - в парі з вузькими брюками з деніму та грубими черевиками можна створити образ в дусі французького шику, класичний бомбер приживеться у гардеробі прихильниць стилю «преппi», а теплий пуховик буде доречним в будь-якому casual-луці, як тільки на вулиці стане відчутно холодно.

COLIN'S представляє найуніверсальніші моделі верхнього одягу - курточки, які стануть ідеальною парою для будь-якого ансамблю. Найлегші моделі в жіночій колекції - спортивні куртки та класичні бавовняні бомбери. Стиль sport chic зараз на піку моди, так що їх сміливо можна носити навіть з сукнею. Куртка-авіатор з перфорованої шкіри надає жіночому образу нотки мужності та заявляє про сильний характер своєї власниці. Широкий вибір коротких пуховиків не дасть замерзнути в суворому міському кліматі, а парка, утеплена зсередини еко-овчиною, стане їм гідною альтернативою. Примітно, що в осінньо-зимовій колекції COLIN'S виходить за рамки звичної темної осінньої гами та пропонує яскраві кольори - червоний, бірюзовий, бордовий та нейтральні пісочно-бежеві відтінки.

У чоловічій колекції COLIN'S робить акцент на повсякденний комфорт. Стьобані куртки з плащової тканини, шкіряні жакети та тренчі прекрасно узгоджуються з діловими ансамблями. Кежуал-образи доповнять косухи, парки та короткі пухові куртки, виконані в універсальній стриманій гамі.

 

     COLINS__outerwear_for_men_product_1 COLINS__outerwear_for_men_product_2COLINS__outerwear_for_men_product_3

COLINS__outerwear_for_men_product_4COLINS__outerwear_for_men_product_5COLINS__outerwear_for_men_product_6

COLINS__outerwear_for_women_product_1COLINS__outerwear_for_women_product_2COLINS__outerwear_for_women_product_3

COLINS__outerwear_for_women_product_4COLINS__outerwear_for_women_product_6COLINS__outerwear_for_women_product_7COLINS__outerwear_for_women_product_8COLINS__outerwear_for_women_product_9 COLINS__outerwear_for_women_product_10

COLINS__outerwear_for_women_product_5



 

 

Повернутись

Published: