ua

Ніч жахів у Планета Кіно IMAX

 

halloween_70x100_prvw

Друзі, приходьте святкувати Хелловін у Планету Кіно!

 

1. Для любителів страхітливих кінострічок – ніч показу фільмів жахів у кіно!

 

Усіх глядачів Львова чекаємо в ніч із 31 жовтня на 1 листопада. Ми підібрали для вас відразу три фільми, що змусять Вас тремтіти та сильніше втиснутися в крісло в кінотеатрі:

- Прокляття Аннабель;

- Астрал;

- Паранормальне явище: мітка диявола.

Ціна на єдиний квиток на всі три фільми – 75 грн. в усіх кінотеатрах. Квиток можна купити лише на всі три фільми. Продаж квитків за бонуси та зі знижками (в т.ч. студентським квитком) не передбачений. Між сеансами запланована перерва на 30 хв.

Ніч жахів стартує о 23.30.

Той, хто прийде у хелловінському костюмі* та придбає квиток на сеанс жахів, отримає спеціальний подарунок – безкоштовний** великий попкорн!

 

2. Любителям хелловінських гарбузових прикрас радимо долучатися до конкурсу «ART Гарбуз»!

 

Приносьте хелловінський гарбуз до нас у кінотеатр. Фотографуйтеся з ним у фойє та викладайте фото у соціальних мережах із хештегом #halloween_imaxua, а також залишайте коментарі під новиною про конкурс Вконтакте та Facebook.

Чекаємо на Ваші гарбузові витвори вже з понеділка 27 жовтня і до неділі, 2 листопада (включно).

Кожен учасник гарантовано отримає 200 бонусів. Для цього залиште дані своєї Клубної Карти нашим промоутерам, а також свій гарбуз. Бонуси будуть нараховані протягом трьох наступних днів.

Переможців визначимо, як завжди, за допомогою random.org 4 листопада та подаруємо безлімітні абонементи в кіно аж на 3 місяці. У кожному кінотеатрі буде обрано лише по одному щасливчику, тож бажаємо удачі!

 

3. Вибираємо «найжахливіший» декор на Планеті Кіно – конкурс на найкраще хелловінське оформлення фойє кінотеатрів.

 

Тут нам і знадобляться усі гарбузові витвори мистецтва, принесені Вами ;) Кожен кінотеатр використає їх для оформлення найкращої хелловінської інсталяції.

Ми сфотографуємо фойє наших кінотеатрів та викладемо усі фото Вконтакте. Тут Ви зможете проголосувати за свій улюблений кінотеатр і допомогти виграти приз!

Слідкуйте за нашими новинами – незабаром ми покажемо перші фото!

 

Всі деталі на сайті : http://planeta-kino.com.ua/events/2014/872/

 

*Костюм вважається більше двох основних елементів одягу - плаття або костюм (обов'язково!), макіяж або капелюшок та аксесуар (наприклад, шляпа та маска не будуть розцінені як костюм). Костюми заборонено передавати іншим відвідувачам кінотеатру - за порушення касир має право відмовити видавати промокод.

**Купуючи квиток у касі, ви отримаєте промокод на великий попкорн (5 літрів). Якщо у вас електронний квиток - пред'явіть його касиру, щоб отримати промокод. На один квиток можна отримати лише один промокод. 

 


 

Різдвяна коляда у ТРЦ King Cross Leopolis
Published: