ua

НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ENGLISH HOME

      

НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ ENGLISH HOME 

Подарунки від бренду до самого казкового свята у році

Одночасно з новорічним перетворенням улюбленої оселі починається передсвяткова метушня з подарунками. Як вгадати з презентом і де його придбати - одвічні питання кожного, хто хоче зробити приємний сюрприз домочадцям і коханим. English Home пропонує безліч цікавих ідей для подарунків, які приносять тільки щастя і тепло!

Предмети з новорічної колекції домашнього текстилю - затишний сердечний презент для найближчих. Різдвяні пледи, ковдри та постільна білизна виконані в традиційній зимовій гамі - поєднання червоного і білого, морозно-блакитного й екрю, молочного та сріблястого відтінків. Текстиль прикрашають стилізовані зображення сніжинок та різдвяних зірок, а також об'ємні орнаменти на жакардовому полотні. Втім, святковою тематикою можна не обмежуватися і вибрати набір з нової колекції бренду - кольорова білизна з актуальними кольоровими акцентами.

Шанувальники водних процедур оцінять набори для ванної кімнати - рушники, килимки, керамічні ємності для туалетного приладдя із зимовою символікою, а також білосніжні халати. З турботою про другу половинку варто придивитися до домашнього одягу з натуральної бавовни та віскози. Зручні і красиві ансамблі дозволять розслабитися і відчувати себе комфортно і затишно. English Home представляє в колекції просторі штани, блузи та сукні для господарів і господинь.

Красивий та якісний посуд прикрасить будь-яку кухню і неодмінно порадує жінок, які люблять готувати і влаштовувати сімейні бранчі за столом. Столові набори English Home елегантні, витримані і здатні перетворити будь-який сніданок або вечерю на приємний ритуал.

Продумані предмети декору завжди радують око: дрібниці для дому від English Home допоможуть доставити чимало приємних хвилин. Масивні свічки для довгих зимових вечорів з сім'єю або друзями, декоративні "клітки" в яких можна розмістити вазони з квітами або букети, шкатулки, підставки для фруктів, підноси і безліч інших предметів здатні подарувати хвилини радості кожному, хто цінує затишок і комфорт. Досить просто проявити фантазію і підібрати в English Home подарунок до душі та настрою! Немає сумнівів, він подарує тільки щастя.

 

В процесі підготовки до урочистостей, створити святковий настрій також допоможуть:

- Правильна гамма - акцент в інтер'єрі на пастельних, блакитних, червоних і зелених відтінках - традиційній зимовій палітрі;

- Декоративний текстиль. Кілька подушок на кріслах і диванах допоможуть прикрасити простір будинку. Новорічна символіка вітається!

- Святкове освітлення. Досить розвісити гірлянди з м'яким світлом на підвіконні, навколо віконного прорізу або просто розтягнути вздовж стін на підлозі - вечірнє сяйво додасть затишку.


Найкращі подарунки для близьких чекають вас в English Home!


 

 English_Home_eh10English_Home_eh20ENGLISH_HOME_3138ENGLISH_HOME_M016387


  English_Home_eh18_dikey  English_Home_eh21  English_Home_Flora1

        English_Home_isimsiz_3        English_Home_Isimsiz1        English_Home_Isimsiz2 

        English_Home_Ponsetia      English_Home_Christmas_Ball   ENGLISH_HOME_M016128 

 

 

Повернутись

Published: