ua

Всі тренди майбутнього сезону в лукбуці Kira Plastinina весна-літо 2015

 

ПОДОРОЖ У ЛІТО

Всі тренди майбутнього сезону в лукбуці Kira Plastinina весна-літо 2015


Тема подорожей вгадується в кожній колекції Kira Plastinina - дизайнер просто обожнює досліджувати нові куточки планети, надихатися місцевою природою, культурою та колоритом, щоб дивувати шанувальників бренду новими незвичайними моделями, навіяними атмосферою далеких країн. На цей раз темою колекції весна-літо 2015 стали спекотні тропіки. Кіра Пластініна зробила ставку на живу, помітну гаму, принти, а також відкриті фасони та легкі тканини.


 

Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_1           Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_2 

 


Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_3           Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_4

 


Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_5           Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_6

 


Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_7           Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_8

 


Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_9           Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_10

 


Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_11           Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_12

 


Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_13           Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_14

 


Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_15           Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_16

 


Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_17           Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_18

 


Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_19           Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_20

 


Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_21           Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_22

 


Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_23           Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_24

 


Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_25           Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_26

 


Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_27           Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_28

 


Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_29           Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_30

 


Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_31           Kira_Plastinina_lookbook_SS_2015_32

 


 

Дизайнер переосмислює ретро-стиль та boho chic, експериментує з архітектурним кроєм, спортивними фасонами та представляє сучасний погляд на діловий костюм дівчини ХХI століття - активної і творчої, яка вміло розподіляє свій час між роботою, відпочинком та розвагами. Все це простежується в ключових капсулах колекції - трендової НОТ, повсякденної, ділової, вечірньої та джинсової.

HOT. Хіти сезону

Головні речі майбутнього сезону в одній капсулі: приталені сукні в яскраву смужку, моделі спортивного стилю з рослинними малюнками, літні пальто, скроєні на кшталт японських кімоно, джемпери із зображеннями фруктів та квітів, пишні спідниці та кроп-топи. Візитівка колекції - тропічні принти. Всі предмети капсули ідеально поєднуються між собою за кольором та фасоном - створити модний образ тепер ще легше!

SO BEAUTIFUL. Ділова колекція

Досконалість форм та чистота ліній лілеї надихнули Кіру Пластініну на створення формального одягу простого акуратного крою, доповнену м'якими складками, ніжним мереживом та рюшами. У капсулі поєднуються жіночні та андрогінні мотиви. Витончена, дівоча сторона колекції втілилася в принтах-лілеях, які прикрашають топи та блузи з напівпрозорої тканини. Андрогінний стиль вгадується в двобортних брючних костюмах. Стриманий крій особливо вдало виглядає в чорнильно-фіолетовій гамі, з вкрапленнями синього, небесно-блакитного, персикового, коралового та кристально білого кольорів. Головні моделі цієї капсули - топи з 3D аплікацією, плісировані спідниці та футболки, розшиті бісером.

SUPER NATURE. Повсякденна колекція

Світ природи знову надихає дизайнера на створення надзвичайно цікавих, стильних моделей. Кіра Пластініна переосмислює леопардовий малюнок, експериментуючи з його гамою, створює «текучі» текстури, імітуючи воду, використовує тропічні мотиви. Поєднання неопрену та штучної шкіри, різкі контрасти вирізів та прозорих вставок надають повсякденному одягу сучасного шику. Особливо звертають на себе увагу асиметричні спідниці в парі з топами, сукні-футляри з вставками, куртки-бомбери та комбінезони. Перфоровані сумки та стильні лофери вдало доповнять образи. Яскрава та свіжа палітра дозволяє виділитися з натовпу - фуксія, електричний синій, лимонний та чорний!

SUN WASHED. Джинсова капсула

Ідеальний уікенд, на думку Кіри Пластініної, - це вихідні, проведені в улюблених джинсах. Бойфренди, скінні та сорочки з деніму складають основу колекції. Крім джинсового одягу - головної новинки сезону, в капсулі представлені сорочки, футболки, блузи з джерсі та неопренові светшоти з квітковим принтом.

SEE BREAZE. Образи denim style

Краща пара до улюблених джинсів - футболка, топ або светшот. Дизайнер випустила спеціальну капсулу одягу, яка ідеально поєднується з денімом. Моделі з навмисно зістареного джерсі виглядають так, ніби вигоріли на яскравому сонці узбережжя, бавовняні футболки з написами - справжній хіт будь-якого пляжу, а кроп-топи - дівочий must have та прекрасна  можливість продемонструвати тонку талію і відмінний прес.

CURVE. Офісний дрес-код

Одяг для буднів в офісі може бути незвичайним та супер-стильним, доводить Кіра Пластініна. Натхненням для створення цієї капсули стали твори Анрі Матісса. Ключову роль в них відіграє colour blocking - гармонійне поєднання кількох яскравих відтінків прирівнює сукні до витворів мистецтва. Найтрендовіші речі з міні-колекції CURVE - бавовняний костюм з принтом, укорочені брюки, oversize-блейзер, виконані в кораловому, блідо-рожевому, лимонному, васильковому та ментоловому відтінках.

MODERN. Одяг для буднів та свят у мегаполісі

Нові можливості у виробництві деніму, роблять цей матеріал ще більш трендовим. Total look з сяючого джинсового полотна сподобається модним дівчатам! У колекції MODERN також представлені сукні з витонченими прорізами, спідниці архітектурного крою та спокусливий комбінезон з відкритою спиною. Чисті лінії, геометрія крою та класична чорно-біла гама з яскравими спалахами рожевого, блакитного та лілового - ось признаки ідеального вбрання сучасної дівчини великого міста.

RETRO GIRL. Розслаблені образи в джинсовому стилі

Поєднуючись з соковитими тропічними відтінками гліцинії та папаї, квіткові мотиви в капсулі RETRO GIRL звучать по-весняному дзвінко та свіжо. Неонові топи з написами - справжній хіт літа!

KAWAI. Ідеї вуличного стилю в повсякденних образах

Створюючи моделі капсули KAWAI, Кіра Пластініна надихалася вуличним стилем японської молоді. «Кавайний» означає милий, що повною мірою відобразилося в стилі колекції. Хмаринки в якості принтів, мультяшна графіка, веселі смужки та грайливі вислови - все це робить одяг життєрадісним та безтурботним. Першу скрипку грає денім: витертий, блискучий, прикрашений заклепками та малюнками, він дарує відмінний настрій!

DRESSY ROOM. Сукні для вечірок

Моделі Kira Plastinina для вечірніх виходів - зразок шляхетності та витонченого шику. Для найбільш урочистих образів дизайнер запропонувала максі- та міді-довжину. Довгі сукні та розкішні комбінезони створені для особливих випадків. Про тропічний настрій колекції нагадує кольоровий градієнт та чисті відтінки, натхненні світанками і заходами сонця на екваторі - ліловим, персиковим, електричним синім. Сучасна дівчина вільна демонструвати своє почуття гумору та використовувати іронічні аксесуари - прикраси-капкейкі, наприклад. Бути милою - модно! 

 

                                          

 

Повернутись

Published: