ua

Irene Bukur представляє колекцію SPA-гелів для душу

Irene BukurTM представляє колекцію SPA-гелів для душу

 

З настанням теплого сезону тема догляду за тілом стає все більш актуальною. Проблеми сухості і тьмяного тону шкіри знайомі кожній жінці, котра переживае зимовий сезон в холодному сніговому кліматі. На щастя, досягнення сучасної косметології здатні вирішити кожну проблему: команда Irene BukurTM запевняє - здобути гарну здорову шкіру тіла допоможуть SPA-гелі для душу і трохи часу, присвяченого виключно собі коханій.

SPA-серія для душу від Irene BukurTM – це три засоби: гель з алое і зеленим чаєм, гель з вербеною і гель з маслом какао. Вони дозволяють значно поліпшити стан шкіри, додати тілу заряд бадьорості і подарувати чудовий настрій. Активна формула, приємна текстура і божественні аромати працюють в синергії, даруючи відчуття повної гармонії тіла і душі. Спеціальна формула гелів для душу сприяє м'якому і делікатному очищенню шкіри, зберігаючи її природний PH баланс, надає м'якість і еластичність. Засоби мають м'яку миючу основу, яка чудово очищує, не висушуючи шкіру.

 

irene bukur_SPA-гель для душу з алое і зеленим чаєм

SPA- гель для душу з алое і зеленим чаєм

Головні компоненти гелю - екстракти алое вера і зеленого чаю - унікальні природні біостимулятори, які захищають шкіру від негативних зовнішніх впливів, нормалізують обмінні процеси в тканинах, усувають подразнення і насичують шкіру комплексом необхідних мінеральних речовин. Крім того, зелений чай - потужний антиоксидант, здатний відсувати старіння і ефективно боротися з проявами целюліту. Оливкова і льняна олії у складі засобу відмінно зволожують шкіру, допомагають підтримувати її в тонусі і забезпечують омолоджуючий ефект.

Об'єм: 250 мл.

Цiна: 149,99 грн.

 

irene bukur_SPA-гель для душу з олією вербени

SPA-гель для душу з олією вербени

Свіжий запах вербени з вираженими лимонними нотками діє як ароматерапія - пробуджує, заряджає енергією і дарує позитивні емоції. SPA-гель для душу з олією вербени і екстрактом гінкго білоба нормалізує обмінні процеси в шкірі, розгладжує і підтягує її, усуває зморшки і в'ялість, володіє чудовими антицеллюлитними властивостями.

Олiя абрикосу пом'якшує шкіру, сприяє регенерації пошкоджених клітин та усуненню почервоніння і лущення, а багатий рослинний комплекс екстрактів граната і виноградних кісточок покращує мікроциркуляцію крові, сприяє зміцненню сполучних тканин, забезпечуючи пружність і еластичність шкіри, а також ефективно захищає від вільних радикалів.

Об'єм: 250 мл.

Цiна: 149,99 грн

 

irene bukur_SPA-гель для душу з олією какао

SPA-гель для душу з олією какао

Ключові компоненти формули SPA-гелю - олiя какао, екстракти м'яти, винограду і протеїни пшениці. Олiя какао містить олеїнову та пальмінтову кислоти, які посилюють глибоке проникнення корисних речовин, нормалізують бар'єрні функції епідермісу, підвищують вироблення колагену. Активізуючи процеси мікроциркуляції шкіри, зміцнює стінки капілярів. Олiя какао інтенсивно зволожує шкіру, надає їй пружність і бархатистiсть, попереджає появу розтяжок.

Екстракт м'яти освіжає, тонізує і омолоджує шкіру. У поєднанні з природним антиоксидантом екстрактом винограду - захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища і руйнуючої дії вільних радикалів.

Гідролізат протеїнів пшениці являє собою високомолекулярний білок, за складом схожий з білками шкіри людини, що обумовлює його чудову проникаючу здатність. Протеїни пшениці зволожують і живлять шкіру, підтримують природний рівень PH, забезпечують ефект ліфтингу.

Об'єм: 250 мл.

Цiна: 149,99 грн.

 

Регулярне застосування SPA-гелів для душу від Irene BukurTM дозволяє повернути шкірі пружність і гладкість, "згладити" розтяжки, поліпшити текстуру шкіри і зменшити прояви целюліту. Фахівці бренду рекомендують використовувати в душі мочалки з натуральних волокон для досягнення оптимального результату.

Спосіб застосування: нанести невелику кількість гелю для душу на тіло або мочалку, помасажувати, потім змити теплою водою. Засоби підходять для щоденного застосування.

 

 

Дозвольте собі розкішний ритуал краси разом з Irene BukurTM!

 

 


 

Різдвяна коляда у ТРЦ King Cross Leopolis
Published: