ua

Irene BukurTM рекомендує: експрес-засоби краси

IRENE BUKURTM РЕКОМЕНДУЄ: ЕКСПРЕС-ЗАСОБИ КРАСИ

Команда українського бренду живої косметики Irene BukurTM продовжує ділиться секретами по догляду за собою. Як надати шкірі сяйво краси і здоров'я за 10 хвилин? Напередодні відповідального заходу або важливої зустрічі це питання актуальне, як ніколи. Irene BukurTM пропонує звернути увагу на експрес-засоби, здатні «оживити», надати енергії, гладкості і зволоження шкірі за рекордно короткий термін. У західній косметології такі процедури називають red carpet facial - на червоній доріжці просто необхідно виглядати надзвичайно, і ці прості маніпуляції дозволяють досягти цього за лічені хвилини.

Irene BukurTM представляє два засоби для експрес-догляду – фітомаску «Ефект миттєвої краси» і фітокомпреси для повік.

Фітомаска «Ефект миттєвої краси» - SOS-засіб, який здатний миттєво привести шкіру в порядок. Засіб стимулює оновлення клітин, робить шкіру незвичайно гладкою і пружною, зволожує і надає сяйво. Активні рослинні компоненти дають комплексний ефект: екстракти материнки та календули тонізують, розгладжують дрібні зморшки і освітлюють пігментні плями; екстракт хвоща містить вітамін С - бустер колагену; масла какао і обліпихи зволожують і пом'якшують шкіру, відновлюють гідроліпідний баланс, повертають еластичність і загоюють; пептидний комплекс запускає процес відновлення колагену і еластину, покращуючи зовнішній вигляд шкіри.

Спосіб застосування: нанести маску тонким шаром на очищену шкіру обличчя і декольте. Залишити на 10-15 хвилин, потім змити водою або зняти тканинною серветкою. Застосовувати перед важливими заходами або 2 рази на тиждень як частину постійного б'юті-режиму.

 

Фітокомпреси для повік – експрес-засіб від набряків і темних кіл під очима. Ідеально підходять для зняття втоми і запалення, які часто виникають після тривалої роботи за комп'ютером або перельотів. Засіб виготовлений за унікальним рецептом, який включає відвари цілющих рослин. Кінський каштан у поєднанні з відваром петрушки зміцнює тонкі судини шкіри навколо очей, покращуючи кровообіг і знімаючи набряк. Відвар чорниці та волошки знімають втому і подразнення очей. Кілька хвилин компресу перетворюють погляд - він стає яскравим і свіжим.

Спосіб застосування: нанести рідину на ватний диск (при необхідності розбавте розчин у співвідношенні 1: 1), закрити очі, прикласти компреси до повік, по можливості прийняти горизонтальне положення. Залишити на 10-15 хвилин, зняти.

Сяйте красою разом з Irene BukurTM!

Published: