ua

ЛІТНІЙ MUST HAVE: ШОРТИ COLIN'S

ЛІТНІЙ MUST HAVE: ШОРТИ COLIN'S

Шорти - найкращий одяг для літа. Просту модну істину підтверджують стилісти і тисячі молодих людей в усьому світі: у жарку пору року цей зручний та універсальний предмет гардероба отримав беззаперечний статус бестселера. У COLIN'S практичний підхід до створення шортів: бренд використовує міцний, але легкий та дихаючий котон, бавовняний трикотаж, а також традиційний для марки денім.

У жіночому гардеробі, безумовно, приживуться кольорові моделі класичного крою та міні-довжини: білосніжні, блакитні, лазурові та сині шорти з натуральної бавовни. Купувати краще відразу декілька: вдалу модель стилісти радять зберігати «про запас» у різних варіаціях відтінків. Джинсові моделі з декоративними вставками, виконаними в техніці печворк, мають бунтарський характер. Вони підійдуть для пляжу та подорожей. Спортивні мікро-шорти з лампасами обіграють актуальну фітнес-тему. Такі моделі надихає демонструвати підтягнуті ноги та продовжувати тренування - нехай результати тішать і оточуючих!

Чоловічі шорти COLIN'S підійдуть для міського літа поза офісом, подорожей та пляжу. Моделі завдовжки трохи вище коліна з накладними кишенями бренд випустив у сміливому відтінку червоного, камуфляжному забарвленні, а також джинсовій гамі. Бриджі з деніму з декоративними дірками підкреслять волелюбний характер свого власника - незалежні хлопці завжди в центрі уваги!

Published: