ua

Бренд SOVA представив ювелірну колекцію KISS KISS до Дня закоханих

Цілуй першою: бренд SOVA представив ювелірну колекцію KISS KISS до Дня закоханих

В коханні немає сором'язливості та вагань: будь собою — і будь що буде. Цілуй першою, цілуй пристрасно.

До Дня закоханих ювелірний бренд SOVA презентував святкову колекцію KISS KISS. Вона про те, що там, де є почуття, не потрібні навіть компроміси. В центрі кожної прикраси KISS KISS — серце не класичної форми, ніби ескіз в кінці листа із зізнанням. Не ідеальне, але справжнє і щире яким буває і саме кохання.

KISS KISS — це коктейль креативного інфантилізму з легкими нотками бунтарського гранжу, відвертості. Сережки, кольє та каблучки з білого і жовтого золота доповнили тендітними рухомими ланцюжками. Із сережок їх можна знімати й створювати нові комбінації. Колекція динамічна, як історія ваших почуттів — знайомство, перший поцілунок, пристрасть і, нарешті, стрибок в глибину, де можна безкінечно пізнавати одне одного…

Бунтарський характер KISS KISS підкреслюють вкраплення чорної емалі. Чорний — колір без кольору, що поглинає так само, як і кохання. Його асоціюють із впевненістю, спокоєм і сексуальністю, а в поєднанні з золотими серцями в прикрасах KISS KISS він виглядає ще й дещо зухвало. Так само як і героїня зйомки — модель, стилістка та амбасадорка SOVA Анастасія Кучеренко, чиї маскулінні риси та холодна краса підкреслюють настрій та меседж колекції. Образ моделі йде в протиріччя зі стандартним образом романтичної героїні. Вона впевнена, самодостатня, інколи зухвала, пристрасна, знає як зберегти свої кордони та проявити свій бунтарський характер.

Настрій зйомки — холодний рожевий: солодкий, але не надто терпкий, свіжий, наче лютневе повітря. Адже й кохання іноді щипає, лоскоче, буває незручним. Проте варто проявити наполегливість — й залишиться щире натхнення та захоплення одне одним.

Переглянути колекцію можна за посиланням: https://bit.ly/3ond2cR

Published: