en
Cosmopolitan Забіг на підборах!

Cosmopolitan Забіг на підборах!

Cosmopolitan Забіг на підборах!

4 липня 14:00 - ТРЦ King Cross Leopolis

Пробіжи 100 метрівку на каблуках від 9 см та отримай можливість вирушити у Нью Йорк!

Переможниця, також, отримає сертифікат на покупки у розмірі 5000 грн від улубленого торгово-розважального центру King Cross Leopolis!

Журнал Cosmopolitan оголошує старт акції «Cosmopolitan Забіг на підборах»!

Журнал Cosmopolitan оголошує всеукраїнський захід «Cosmopolitan Забіг на підборах» для своїх читачок!

«Cosmopolitan Забіг на підборах» – найгламурніший і амбіційний проект, в якому кожна дівчина може прийняти участь та перевірити свою фізичну форму і почуття гумору.

На території торгівельно-розважальних центрів Києва, Львова та Одеси учасниці здійснять забіг на 100 метрів в своїх улюблених туфлях на підборах не менше 9 см в футболках з лозунгом: «Ми проти раку грудей» в підтримку всесвітньої боротьби з раком молочних залоз.

Кожна учасниця забігів отримає гарантований подарунок від партнера акції компанії Mary Kay!

Фіналістки кваліфікаційних забігів окрім косметичних подарунків від Mary Kay відправляться на закриті вечірки в форматі only girls, організовані Cosmo спеціально для них, а найшвидша серед них ще й отримає сертифікат на 5 тисяч гривень на шопінг у ТРЦ!

Фіналістки Львову, Одеси та Києва позмагаються за головний приз у фінальному забігу в Києві у вересні. Три з них, які пробіжать дистанцію найшвидше і отримають головний приз – поїздку на батьківщину Cosmo – в Нью-Йорк, США!

Перший відбірковий тур «Cosmopolitan Забіг на підобрах» відбудеться: 04 липня о 14:00 м. Львів ТРЦ King Cross Leopolis (с. Сокільники, вул. Стрийська) Партнери: MARY CAY та Медичний центр «Богдан»

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА ТА УМОВИ УЧАСТІ У АКЦІЇ - «COSMOPOLITAN ЗАБІГ НА ПІДБОРАХ»

1. Назва акції: Cosmopolitan Забіг на підборах. Організатор акції – ТОВ «Хьорст Шкульов Україна». Співорганізатор Акції : ТОВ «АВ Україна».

2. Територія проведення акції: Україна.

3. Суть акції: журнал «Cosmopolitan Ukrainian Edition» оголошує акцію для своїх читачів – Cosmopolitan Забіг на підборах –  кожен може пробігти 100 метрівку на власних підборах не нижче 9 см і отримати цінні подарунки, а також позмагатися у фінальному забігу за головний подарунок  – поїздку до м. Нью-Йорк, США.

4. Термін і місця проведення акції: з 04 липня 2015 року до 12 вересня 2015 року (включно), а саме 04 липня 2015 р. забіг у м. Львів, 22 серпня 2015 р. забіг в м. Одеса,  12 вересня 2015 р. фінальний забіг у м. Київ (далі – Період проведення конкурсу).

5. Учасники акції. Права та обов’язки: Брати участь у акції мають право громадянки України, що мають постійне місце проживання на території України, віком від 18 років (включно на 04 липня 2015 року), за виключенням працівників Організатора та/або Співорганізатор, а також членів їх сімей.

6. Умови участі у акції.

Для того щоб взяти участь у акції, будь-якій особі, яка відповідає вимогам п. 5 цих Правил і бажає отримати подарунки конкурсу, необхідно:

1) Пройти попередню реєстрацію на сайті www.cosmo.com.ua чи на сайті ТРЦ (www.kingcross.com.ua), чи зареєструватись безпосередньо на місці проведення акції в ТРЦ в дати проведення акції.

2) Підписати угоду про те, що учасник перед забігом є повністю здоровим і сам несе відповідальність за себе та своє здоров’я.

3) Пробігти 100-метрівку на власних підборах не нижче 9 см на час якомога швидше.

Один учасник може прийняти участь у акції один раз у кожному з міст.

Учасник, який не відповідає умовам участі в акції, порушує/порушив Умови участі в акції, не приймає участі у акції.

Учасники/фіналісти/переможці акції участю у акції/реєстрацією на забіг підтверджують належний стан здоров’я та відсутність будь-яких медичних застережень, що можуть виключати участь у акції, а також надають однозначну згоду з даними Офіційними умовами участі в акції, на використання та обробку їх інформації в тому числі персональних даних без обмеження за строком та територією у маркетингових, інформаційних, в тому числі комерційних та рекламних цілях.

Учасники/фіналісти/переможці самостійно несуть відповідальність за достовірність даних, зазначених ними при реєстрації.

7. Етапи акції та визначення фіналістів та переможців акції:

1 етап: відбір фіналістів.

04 липня 2015 р. у м. Львів (ТРЦ King Cross Leopolis), 22 серпня 2015 р. у м. Одеса (ТРЦ City Center, м. Одеса, проспект Маршала Жукова, 2) та 12 вересня у м. Київ (ТРЦ уточнюється) відбудуться відбіркові забіги акції – учасники мають пробігти 100-метрівку на власних підборах не менше 9 см на час якомога швидше.

У кожному місті визначаються по 3 фіналісти (1-ше,2-ге,3-тє місця), які отримують можливість позмагатися за головний подарунок у фінальному забігу у м. Київ, що відбудеться 12 вересня 2015 р.

Фіналісти забігів визначаються професіональним журі у складі спортсменів шляхом засікання часу на секундомірі під час пробігу 100 метрівки кожним учасником конкурсу.

Три фіналісти з м. Львів та 3 фіналісти з м. Одеса будуть запрошені до участі у фінальному забігу 12 вересня 2015 р. в м. Київ. Організатор бере на себе  часткові витрати, пов’язані з проїздом  фіналістів (а саме проїзд фіналістки до Києва та назад в межах України, а також проживання в м. Києві - одна доба).

2 етап: вибір переможців.

За результатами відбіркових забігів, а саме 04 липня 2015 р. забіг у м. Львів, 22 серпня 2015 р. забіг в м. Одеса,  12 вересня 2015 р. фінальний забіг у м. Київ, буде обрано 9 фіналістів (по 3 у кожному місті), серед яких буде проведено фінальний забіг 12 вересня 2015 р. в м. Київ за Головний подарунок.

В результаті фінального забігу буде обрано 3 переможця.

Кожен переможець має право на отримання подарунків зазначених у п.8.

Список переможців акції публікується на сайті www.cosmo.com.ua 14 вересня 2015 року.

8. Категорії подарунків

Подарунки для усіх учасників акції:

Косметичний набір від компанії Mary Kay.

Подарунки для  фіналісток акції:

Косметичний набір від компанії Mary Kay для фіналістки.

Подарунки для переможців акції:

Кожному переможцю - одна  подорож на 1 (одну) особу до м. Нью-Йорк (США) на чотири дні у період з вересня по листопад 2015 р. Подорож включає: переліт до м. Нью-Йорк (США) в обидва кінці, трансфер аеропорт-готель-аеропорт, проживання у готелі (не менше 3*). Загальна кількість Головних подарунків для переможців акції – 3 подорожі до м. Нью-Йорк (США). Під Головним подарунками розуміється можливість придбати Головний подарунок за ціною 1 (одна) грн. з ПДВ. Організатор не несе жодних витрат пов’язаних з отриманням Переможцями візи США.

Співорганізатор є відповідальним за вручення подарунків  Учасницям /Фіналісткам/ Переможцям від компанії Mary Kay і оподаткування  таких подарунків здійснюється відповідно до чинного законодавства України.

9. Порядок отримання подарунку.

Список переможців акції публікується на сайті www.cosmo.com.ua 14.09.2015.

Представники Організатора акції протягом 5 днів після публікації на сайті зв`язуються з переможцями акції за даними, зазначеними Учасниками при реєстрації (п. 7).

Організатор повідомляє про спосіб і місце отримання Подарунків/Головного подарунку. Переможець акції, з яким немає можливості зв’язатись у встановлений цими правилами термін та/або який протягом 10 (десяти) календарних днів не звернувся до Організатора за отриманням Подарунку/Головного подарунку втрачає право на отримання Подарунку/Головного подарунку. Переможці акції зобов’язані подати Організатору  фотокопію ідентифікаційного коду та фотокопію паспорта (1, 2, 3, 4 та 11 стр.), а також надавати інші необхідні документи для отримання Подарунку/Головного подарунку.

Організатор/Співорганізатор не несе відповідальності за  виконання зобов’язань вручення Головного подарунку/Подарунку переможцям акції, якщо це стало неможливим внаслідок обставин, що знаходяться поза межами впливу Організатора/Співорганізатора: війна, стихійне лихо, проведення антитерористичних операцій в регіоні, надзвичайне становище, заколот, введення військового становища, повень, буревій, несвоєчасна/недостовірна подача будь-яких документів, інформації переможцем акції та ін.

Учасник втрачає право на отримання Подарунку/Головного у випадку, коли ним не дотримані пункти цих правил та умови участі у акції Cosmopolitan Забіг на підборах; не надані документи, передбачені відповідними пунктами правил.

Організатор не несе відповідальності за неможливість вручення Подарунка/Головного подарунка у зв’язку з відсутністю в нього необхідних документів.

Організатор не несе відповідальності за неможливість використання подарунку переможцем у зв’язку з відсутністю у нього необхідних документів (закордонного паспорту, візи) та у випадку не відкриття візи до США, тощо.

Жодної компенсації грошовими коштами  за будь-які подарунки/Головний подарунок не проводиться.

Організатор акції не вступає в будь-які суперечки стосовно визнання будь-якої особи переможцем акції, прав на отримання подарунка/Головного подарунка, права власності на Подарунок/Головний подарунок.

Опубліковано: