en
COLIN'S представляє колекцію деніму для чоловіків

COLIN'S представляє колекцію деніму для чоловіків

ФАВОРИТИ ЛІТА - ДЖИНСИ SLIM FIT

Турецький бренд COLIN'S представляє колекцію деніму для чоловіків

У цьому сезоні COLIN'S приготував шанувальникам деніму багато сюрпризів: новий крій, кольори та фактури задають тон актуальним образам!

Хедлайнери колекції - моделі вузького та прямого крою Danny, Karl та David. I-силует диктує модні правила літнього сезону. Лаконічний крій допомагає підкреслити мужню поставу та чудову фізичну форму, а ще відсилає до глем-року - за натхненням та прикладами стильних образів можна сміливо звертатися до зірок рок-сцени!

Команда COLIN'S впевнена: для моделей slim fit найважливіше ідеальна посадка та комфорт. Так, для вузьких джинсів творці колекції знайшли оптимальне рішення - використовували стретчевий денім. Ця тканина дозволяє створити той cамий, невимушено елегантний образ, до ідеалу якого прагнули в COLIN'S.

Джинси кольору індиго та інших стриманих відтінків синього орієнтовані на ділові будні в офісі. Вони ідеально поєднуються з сорочками та піджаками в стилі casual. Для повсякденного життя та вихідних підходять моделі з м'якого деніму. Серед новинок сезону - джинси незвичайних кольорів, сірі, білі та світло-блакитні моделі, а також джинси з кольоровим виворотом. Дизайнери бренду зробили акцент на чисту гаму та легкі потертості, які передають вінтажний дух моделей.

Колекцію доповнюють джинсові сорочки, піджаки та шорти, втілюючи актуальну ідею total denim look.

Стиль сезону визначає денім, переконує COLIN'S!

Опубліковано: