en
Зміна амплуа. Колекція купальників ESOTIQ надихає на перевтілення

Зміна амплуа. Колекція купальників ESOTIQ надихає на перевтілення

 

Нові міста, враження, знайомства: довгоочікувана зміна робочих буднів на літню відпустку надихає на перевтілення. Додати образу трохи розкутості, кокетства або зовсім предстати в іншому амплуа – на що б не відважилися у спекотний сезон дівчата, польський бренд ESOTIQ сприяє у всьому. Колекція купальників та пляжних аксесуарів створена, щоб відшукати у собі нові грані та насолодитися пригодами!

 

Замість офісного дрес-коду – купальник з лінії Кreta: лаконічний принт у стриману чорно-білу смужку додасть образу елегантності, а конструкції ліфів, що підкреслюють декольте – кокетства. Пальмова листва та обриси екзотичних рослин  на моделях Korsyka запрошують на чаруючий острів, де панує буйство флори та запальна культура місцевого населення. Скільки б кілометрів не розділяло дівчат від Корсики, барвисті середземноморські ландшафти -  на відстані однойменного бікіні ESOTIQ.

 

Абстрактні малюнки купальників Kodiak розбурхують уяву. Навіть у цілодобового томлінні на пляжі ні шансу наскучити. Можна лише придивитися до фантазійного етюду моделей і цікава розважальна програма долучення до світу мистецтва готова! Чіткість геометричних узорів, делікатність швів, плавність крою, грайливість китиць та зав’язок  - багатогранні бікіні Kobro знайомлять з новими сторонами почуттів. Достатньо обрати палітру і легкий курортний флірт або доленосне знайомство не заставлять себе чекати.

 

Витончені царствені арабески та «дорогоцінні» відтінки смарагду і сапфіру на купальниках Keira – вагомі аргументи, щоб переконати обранця: перед ним – справжній скарб. Ліф з трикутними чашками або класичний бюстгальтер пуш-ап -  обравши фасон, потрібно готуватися приймати компліменти. Традиції та цнотливість, життєствердний ритуал та навмисна розкіш – лінія Khalesi втілює чарівність Сходу. Кольори алмазу та чорних перлин, поблискуючи на купальниках,  налаштовують на вишукане дозвілля, а витончені аплікації занурюють в орієнтальну культуру: заспокійлива зміна обстановки після міської суєти! Рюші або драпірування – у дилему вибору піддає лінія Kai. Яскраві обриси пелюсток або ніжний відтінок стиглого персика – питання, на яке відповісти можна в залежності від планів на відпочинок: флористичні принти дозволять відтворити темперамент рішучої амазонки, а чуттєві пудрові тона – сплячої красуні, яку от-от поцілує принц.

 

Відпустка – можливість одягати купальник 24/7, однак навіть у спекотний сезон без вечірніх нарядів не впоратися. Комбінезони з шортиками або брюками Anina та Arsi створені для походів на пляж, екскурсію або зірвати куш у казино. Живописні або монохромні туніки Ariana ідеально поєднуються з моделями купальників, а легкі матеріали та вільний крій дозволяють вдихнути морський бриз на повну.

 

Так багато незвіданих точок на карті, нових рис характеру та станів душі, так мало днів відпустки і літнього сезону - колекція купальників ESOTIQ усуває невідповідність бажань та можливостей. Новинки від польського бренду зроблять вояж яскравим та незабутнім, надихаючи на зміни!

 

Опубліковано: