en
Чорна п'ятниця у ТРЦ King Cross Leopolis!

Чорна п'ятниця у ТРЦ King Cross Leopolis!

23 листопада на  вас чекають не лише шалені знижки від магазинів King Cross Leopolis, а й багато подарунків! В кожного відвідувача є шанс виграти новенький iPhone X за покупки в Чорну п'ятницю!

Умови:
1. Для участі в Акції Учасник повинен 23 .11.2018 р з 8.30 до 19.30 години здійснити покупки на суму від 1000 грн, в одному або кількох магазинах ТРЦ King Cross Leopolis. Сума чеків може додаватись. В акції беруть участь товари усіх орендарів ТРЦ «King Cross Leopolis», за винятком тютюнових виробів.

2.  Здійснивши покупку, необхідно підійти 23.11.2018р., з 10.00 до 19.30 до промостійки, що знаходиться на центральному майданчику ТРЦ King Cross Leopolis, аби пред’явити покупки та чеки. Отримавши реєстраційний номер, учасник акції повинен вписати на звороті акційного флаєру персональні  дані (ПІБ, номер телефону, електронну адресу та дату народження) та реєстраційний номер і вкинути флаєр у скриньку. Один учасник може кинути у скриньку один флаєр.

3. Брати участь в акції можуть лише повнолітні особи, яким на момент розіграшу виповнилося 18 років.

Розіграш відбудеться 23 листопада 2018 року о 19:30 годині!

*Переможець отримує Приз при умові присутності на розіграші та при умові пред’явлення чеків, паспорту та  ідентифікаційного коду. Якщо переможця немає на розіграші, він втрачає право на отримання Призу, та обирається наступний флаєр.

 

Опубліковано: