en
MOHITO представляє колекцію Modern Office!

MOHITO представляє колекцію Modern Office!

Тизер нового сезону в MOHITO - це капсульна колекція MODERN OFFICE, яка включає в себе цікаві ідеї дизайнерів бренду щодо офісного одягу. Сучасний офісний стиль - це переважно мінімалістичний підхід, який підкреслює елегантність та витонченість формальних образів з дотиком сучасних тенденцій.

Бренд пропонує варіацію від класичних образів, які базуються на формальних костюмах до ніжних жіночних суконь, а також незамінних сорочок. Нова колекція Modern Office від MOHITO – це свіжий погляд на офісний дрес-код та навіть більше, адже зміна сезонів вимагає розумного, умілого та водночас стильного поєднання літніх та осінніх елементів. Готові рішення, запропоновані дизайнерами бренду, акцентують увагу на поєднанні класичної елегантності з дотиком літа.

Колекція включає в себе елегантні костюми, доповнені легкими літніми аксесуарами, такими як босоніжки на підборах або поясна сумка, а також сукні та сорочки з легких матеріалів  та лінію класичних штанів. Адже, кінець літа, який невпинно наближається – це ідеальний час для змішування текстур, принтів і кольорів.

Колекція Modern Office також включає в себе велике різноманіття аксесуарів, представлених взуттям, сумками та прикрасами, які допоможуть зробити образ більш завершеним.

Колекція MOHITO Modern Office AW’19 означає стильну елегантність, яка висвітлює жіночний аспект сучасного офісного стилю. 

Колекція доступна в мережі магазинів Mohito.

Опубліковано: