en
ПОДИХ ВЕСНИ. Нова колекція Marks & Spencer

ПОДИХ ВЕСНИ. Нова колекція Marks & Spencer

Британський бренд Marks & Spencer випустив нову колекцію, в якій сміливо можна зустрічати тепло, адже до весни залишилося трохи більше місяця. Особливості колекції - максимальна сумісність елементів, багатогранність, яскрава палітра та оригінальні деталі. Акцент на модних образах, створених із оптимістичним поглядом на життя!

За традицією, у новій колекції Marks & Spencer представив речі, яким надають перевагу сучасні жінки у формуванні гардероба. Команда лондонських дизайнерів майстерно втілила актуальні весняні тренди, а висока якість і впізнаваний стиль як і раніше залишаються константами бренду. Завдяки інноваціям не поставатиме питання вибору між модою і комфортом, а стиль колекції імпонуватиме як прихильницям класики, так і модним експериментаторкам. Вільні практичні фасони, насичена палітра і квіткові принти легко поєднуються у стильні сучасні образи. Натхненням весняної колекції Marks & Spencer стали натуралістичність, крафтовий підхід, естетика Сходу та стиль ретро.

Зв'язок із природою

Ця тенденція символізує новий початок – пробудження всього живого і передчуття весни.

Marks & Spencer акцентує увагу на філософії повільного життя і вдумливого екоспоживання. Вплив природи помітно в усьому - флористичних принтах, вишитих квіткових візерунках, клітинках і бретонських смужках. У палітрі кольорів переважають відтінки зеленого, нейтральний сірий, темно-синій із вкрапленнями неонового жовтого кольору.

Ода недосконалості

Вивірена недбалість колекції M&S присутня в м'яких об'ємних моделях і невимушених силуетах, а трикотаж і денім знаходять нові цікаві інтерпретації. Груба текстура джинсової тканини гармонійно поєднується із теплими відтінками та квітковими принтами. Трикотажні комплекти створюють природні образи в лаунж-стилі. Така «крафтовість» прекрасно підходить для повсякденного багатошарового стилю - модного, теплого і затишного.

Щодо кольорів, натуральні відтінки вдало контрастують з блідо-рожевими, блакитними і червоними тонами, а яскраві абстрактні принти (витончені пальмові гілки - супертренд!) надають образам жіночності і витонченості.

Нові віяння і тренди також простежуються в колекціях саббрендів M&S - Per Una та Autograph.

 Вплив Сходу

Поєднання ар-деко з японськими мотивами створює оригінальну канву в традиційно західному стилі Marks & Spencer - підкреслена лінія талії, широкі пояси, рельєфна текстура і м'якість тканин.

 Ретро

Стиль 70-х, як і раніше в тренді, у весняній колекції бренду втілився в оригінальних моделях зі спортивними деталями. Грайливий шовк, геометричні та мозаїчні принти, теплі персикові й помаранчеві відтінки - вишуканий вінтаж у сучасному відтворенні.

Експериментуйте з новою колекцією улюбленого бренду Marks & Spencer і надихайтеся весною!

Опубліковано: