en
УЛЮБЛЕНИЙ ДЕНІМ БРИТАНІЇ. КОЛЕКЦІЯ ДЖИНСІВ MARKS & SPENCER ВЕСНА-ЛІТО 2020

УЛЮБЛЕНИЙ ДЕНІМ БРИТАНІЇ. КОЛЕКЦІЯ ДЖИНСІВ MARKS & SPENCER ВЕСНА-ЛІТО 2020

Британський бренд Marks & Spencer вкотре підтвердив свій статус Britain's Best Loved Denim, випустивши колекцію джинсів, що пропонує справжнє різноманіття  моделей на будь-який смак. Сучасні фасони з оновленим кроєм, широка розмірна сітка, екологічно чиста бавовна в якості матеріалу – це те, що відзначає нову колекцію джинсів  бренду Marks & Spencer, який давно став лідером британського ринку деніму. До того ж щорічно у всьому світі продається більше п'яти мільйонів пар джинсів M&S!

Створені з м'якого та еластичного деніму, культові жіночі моделі Sienna Straight, Lily Slim та Ivy Skinny забезпечують ідеальну посадку та максимальний комфорт на кожен день. Різноманітні відтінки джинсів (від темного індиго до світло-сірого і білого), дозволяють створювати свіжі і невимушені весняні образи, а завдяки застосуванню вдосконалених технологій, денім M&S вдало підкреслює фігуру. 

Чоловіча колекція представлена джинсами з покращеною посадкою та акцентом на вузький, приталений крій. Створюючи модель Slim Fit 360 Flex Jeans, дизайнери застосували інноваційні технології Flexifit ™ і 360 ° Stretch, які роблять джинси Marks & Spencer по-справжньому практичними та неймовірно зручними.

При виготовленні нової колекції деніму Marks & Spencer використвав 100% екологічну бавовну, вирощену за стандартами організації Better Cotton Initiative із застосуванням меншої кількості водних ресурсів і хімікатів. Діяльність ВСІ спрямована на підтримку тисячів фермерів по всьому світу.

Опубліковано: