en
TOKYO – новий Мегаполіс від SOVA

TOKYO – новий Мегаполіс від SOVA

TOKYO – найбільший мегаполіс світу. Тому саме в його честь названа нова серія прикрас, що продовжує колекцію Мегаполіс від SOVA. 

Прості лінії колекції символізують стриманий темперамент японців, а головний символ країни -  прапор сонця, що сходить -  знайшов своє відображення в круглих елементах кольє, браслетів, сережок та каблучці-трансформері. 

Життя Токіо сповнене постійної динаміки та руху, тому ювеліри SOVA не використовують жорстких кріплень і додали до нової серії прикрас рухливі елементи, що дають можливість змінюватися своїй власниці щодня.

Японці закладають сенс в абсолютно всі деталі, а особливо у ремесла культури та ювелірних прикрас, така філософія дуже близька і ювелірному бренду SOVA. 

Серія TOKYO налічує 20 прикрас у трьох кольорах золота - рожевому, жовтому та білому. Флагман колекції - каблучка-трансформер, в якій поєднуються всі кольори - налічує декілька комбінацій. Завдяки рухомим елементам, каблучку можна носити як на одному пальці, так і на трьох відразу.

Витончені регульовані застібки дозволяють вам самостійно обирати довжину кольє і браслетів, а сережки можна використовувати як мінімалістичні пусети, або самостійні елементи в ювелірних вечірніх образах.

Урбаністична Японія має багато спільного з брутальною архітектурою, яка є і в Україні. Одна з таких рис - прагнення до простоти. В інтер'єрі, як і в прикрасах — чистота простих ліній, які обрамлені незвичайними текстурами: скло, натуральне дерево, яке залишило на собі сліди часу, бетон і сталь - всі відтінки соцреалізму.  Тому в рекламній кампанії для TOKYO можна побачити деталі та текстури, що властиві архітектурі як Японії, так й України.

У новій серії прикрас SOVA відобразили не класичну Японію, до якої всі звикли, а Японію, яка зосереджена навколо найбільшого мегаполісу Світу – Токіо. Сучасного, нестандартного, зі своїми особливостями, готового змінюватися.

Опубліковано: