en
Ювелірний дім SOVA анонсував колаборацію з українським гуртом The Hardkiss

Ювелірний дім SOVA анонсував колаборацію з українським гуртом The Hardkiss

Колекцію SOVA x The Hardkiss презентують вже 25 березня.

Український ювелірний бренд SOVA анонсував колаборацію з гуртом The Hardkiss. Колекція буде доступна в продажу з 25 березня. 

Гурт активно співпрацює з українськими дизайнерами і вже встиг сформувати образ, продуманий до деталей і прикраси - не виняток. 

Юлія Саніна, фронтвумен гурту The Hardkiss безпосередньо брала участь у створенні колекції та розробці основних елементів.

“Юлія Саніна транслює силу, впевненість в собі і водночас залишається жіночною, не боїться бути слабкою. Успішний та яскравий образ артистки на сцені відмінно балансує з сімейним життям. Для Юлії дуже важливий цей баланс і саме його вона транслює у своїй творчості, так само як і бренд SOVA відображає цей баланс у своїх колекціях. Багатогранність - це про The Hardkiss і нам було важливо відобразити цю багатогранність у своїй колаборації”, - розповідає про колаборацію  Анна Коваль, директорка по маркетингу та продажам SOVA.

До колекції увійшли сережки, пірсинг, чокери з шкіри, браслети та різноманітні види каблучок - фалангові, на дві фаланги, каблучки з підвісними елементами та навіть чоловічий перстень.

SOVA x The Hardkiss - перша колаборація ювелірного дому SOVA з артистом. Раніше бренд створював колекції спільно з українськими дизайнерами - LAKE Studio, MARSALA, FROLOV та Litkovskaya.

Опубліковано: